Mobile menu

pershendetje te gjitheve
Thread poster: xxxAlbanMullaj
xxxAlbanMullaj
Local time: 05:53
English to Albanian
+ ...
Apr 25, 2003

si ka mundesi qe per disa dite une figuroja si VID dhe me pas u zhduk kjo shenje ??

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 03:53
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Verifikimi... Apr 25, 2003

Pyetje:

\"Si ka mundesi qe per disa dite une figuroja si VID dhe me pas u zhduk kjo shenje\"??

Përshëndetje Alban,

më duket se e di se çfarë ndodhi... Para disa ditësh u bë një gabim programimi, i cili pati efekt tek të gjithë anëtarët e ProZ.com. Të gjithë anëtarët pa përjashtim u \"verifikuan\" mbi bazën e një pagese nëpërmjet Paypal që në fakt nuk ishte e vërtetë. Edhe ata që ishin verifikuar më parë nëpërmjet metodave të tjera, për një ditë figuruan sikur ishin të verifikuar me anë të pagesës PayPal. Ky gabim u kap menjëherë dhe u rregullua brenda disa orëve. Nëse ke pyetje të tjera rreth verifikimit, të lutem më kontakto personalisht Alban.

Monika


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


pershendetje te gjitheve

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs