Mobile menu

Sondazh 2 - Votoni
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 23:24
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Sondazh 2 - Votoni May 14, 2003

Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.

Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:Të fitohen:Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ dhe jo 4 KudoZ

Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ

Alternativa 3: Asnjë lloj pike

Alternativa 4: Vini mendimin tuaj nëse është i ndryshëm nga tri alternativat e mësipërme

(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).

Faleminderit për kohën tuaj.[ This Message was edited by: monika on 2003-05-16 03:31]


Direct link
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 23:24
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Alternativa 1 May 15, 2003

Jam për alternativën 1

Direct link
 

Arben Seva  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 06:24
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
KudoZ May 15, 2003

Quote:


On 2003-05-14 19:41, monika wrote:

Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.

Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:Të fitohen:Alternativa 1: Pikë BrowniZ dhe jo KudoZ

Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ

Alternativa 3: Asnjë lloj pike

Alternativa 4: Shkruani variantin tuaj

(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).

Faleminderit për kohën tuaj.

Direct link
 
Edi  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ May 15, 2003

Jam për alternativën e dytë.

Direct link
 
Albina  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 4 May 15, 2003

1 kudoZ, 3 browniZ

Direct link
 

illyricus
Italy
Local time: 07:24
Albanian to Italian
+ ...
Alternativa 3 May 16, 2003

G. Luka

Direct link
 
Eno Damo  Identity Verified
Local time: 23:24
English to Albanian
+ ...
Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ May 16, 2003

Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ

Direct link
 
Kozeta Elzhenni  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 1- 4 BrowniZ May 17, 2003

Jam per Alternativen 1 - 4 BrowniZKozi

[ This Message was edited by: kozy on 2003-05-17 02:50]


Direct link
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 23:24
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Faleminderit May 25, 2003

Faleminderit të gjithë pjesmarrësve të këtij sondazhi.
Monika


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Sondazh 2 - Votoni

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs