Mobile menu

Konkursi i fundit anglisht - shqip
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 19:22
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Dec 24, 2008

Urime fitueses së konkursit të fundit anglisht-shqip, znj. Diana Kristo! Më vjen mirë që fitoi një përkthim që e meriton vendin e parë nga çdo aspekt.


http://www.proz.com/?sp=contests&sp_mode=future_contests&sp_sub_mode=view_language&contest_id=19&ctlid=1223


Urime!


Monika


Direct link Reply with quote
 

Juliana Cullafiq
Albania
Local time: 03:22
Member
English to Albanian
+ ...
Urime znj. Kristo Dec 24, 2008

Me të vërtete nje përkthim i bukur.

Gëzuar Krishtlindjet dhe Vitin e Ri!

Përshëndetje,
Juliana


Direct link Reply with quote
 

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 03:22
Member
English to Macedonian
+ ...
Urime Dec 24, 2008

Ju bashkangjitem urimeve të shprehura duke ju
uruar, të gjithë anëtarëve të këtij forumi, festa të këndshme dhe
një Vit të Ri plot shëndet, mirëqënie dhe suksese!

Sherefedin Mustafa
(kësaj radhe nga Shkupi)


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Konkursi i fundit anglisht - shqip

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs