Mobile menu

Off topic: Powwow në Shqipëri
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 14:55
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 7, 2003

Përshëndetje të gjithëve,
nëse ka ndonjë anëtar në Tiranë ose në rrethet përqark që ka dëshirë të mblidhemi së bashku, ju lutem më kontaktoni. Jo vetëm që mund të njohim njëri-tjetrin më mirë, por mund të bëj edhe verifikimin tuaj. Do të jem në Shqipëri nga mesi i nëntorit dhe fillimi i dhjetorit. Ju lutem më kontaktoni direkt që të lemë një datë, orë dhe vend të caktuar për t'u takuar.
Gjithë të mirat dhe mirupafshim,
Monika


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 23:55
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Takim në Shqipëri Nov 7, 2003

E dashur Monika,

Ide e shkëlqyer do të ishte. Kut thua fillimi i dhjetorit, e ke fjalën edhe për datat pas 06 dhjetorit. Unë do të vij në Shqipëri pas kësaj dite, ka të ngjarë në 07 dhjetor. Shpresoj qëtë shihemi.


Direct link Reply with quote
 
Borana Moisiu
Albania
Local time: 22:55
English to Albanian
+ ...
Monika Nov 7, 2003

E dashur Monika,
do të dërgoj numrin tim të celularit me mesazh që të takohemi patjetër kur të vish. Udhë të mbarë!
Borana

Monika Coulson wrote:

Përshëndetje të gjithëve,
nëse ka ndonjë anëtar në Tiranë ose në rrethet përqark që ka dëshirë të mblidhemi së bashku, ju lutem më kontaktoni. Jo vetëm që mund të njohim njëri-tjetrin më mirë, por mund të bëj edhe verifikimin tuaj. Do të jem në Shqipëri nga mesi i nëntorit dhe fillimi i dhjetorit. Ju lutem më kontaktoni direkt që të lemë një datë, orë dhe vend të caktuar për t'u takuar.
Gjithë të mirat dhe mirupafshim,
Monika


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow në Shqipëri

Advanced search


Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs