Pages in topic:   [1 2 3 4 5 6 7] >
Off topic: Thënie klasike nga filmat tanë
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 8, 2003

Po e hap këtë rubrikë, sa për humor dhe nostalgji, me thënie të forta, humoristike/klasike dhe të pavdekshme nga filmat, teatrot dhe komeditë shqiptare. Kuptohet që mënyra e të thënit dhe konteksti i shprehjeve janë mjaft të rëndësishme, por besoj se shumica jonë i kanë "parasysh" ato, meqë jemi rritur me atë art. Shpresoj të kontribuoni dhe ju dhe shpresoj të na argëtojë të gjithëve.
Monika
[Edited at 2005-06-29 12:53]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Filmi "Beni ecën vetë" Nov 8, 2003

Po do më ikësh me t'u bëftë tetka!


[Edited at 2003-11-08 08:06]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"I teti në bronz" Nov 8, 2003

-Ndal, se t'i hodha zorrët majë plepit.
-Ç'Ă«shtĂ« kjo ndal more nĂ« shtĂ«pinĂ« time.

[Edited at 2003-11-08 08:05]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 05:56
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
PĂ«rballimi.... Nov 8, 2003

- Shoku Miti, si shumë më dogëndis ky djalë mua;
- Oooooo, na u dogëndiske ti, posi.
--------------------------------------
- Gërmo, Tare, gërmo, se ty kam qenin e ngordhur unë;


[Edited at 2003-11-08 08:07]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"I teti në bronz" Nov 8, 2003

U lugat se më trembe!

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"PĂ«rballimi" Nov 8, 2003

- Iu qërua edhe një bajgë qytetit tonë!

Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 05:56
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Zonja nga qyteti Nov 8, 2003

- Na, more djalë,...iku sekretari....
----------------------------------------


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 20:56
English to Albanian
+ ...
Nga filmi "Kapedani" Nov 8, 2003

- Të laga, mirë ta bëra!
- Me kë e pe more, me atë me xham apo me atë pa xham?


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
"Zonja nga qyteti" Nov 8, 2003

Kanë shitur gomarët, kanë blerë biçikleta.

Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 20:56
English to Albanian
+ ...
Nga PĂ«rballimi Nov 8, 2003

Na, ha, më mirë ti se sa ata.

[Edited at 2003-11-08 08:16]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Duel i heshtur (?) Nov 8, 2003

Po ajo puna e komisarit ishte lojë more!!!!

[Edited at 2003-11-08 08:21]


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 20:56
English to Albanian
+ ...
Nga "Çifti i lumtur" Nov 8, 2003

A si e dredh ky more shokë...

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Pallati 176 Nov 8, 2003

Ă‹Ă«Ă«Ă«, plasnĂ« çokollatat edhe kĂ«tej. Po mirĂ« mo, po kaq budallenj tĂ« jeni ju djemtĂ« e sojit tonĂ«, na çokollatat sa njĂ« tullĂ«!!!

[Edited at 2003-12-12 01:46]


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 20:56
English to Albanian
+ ...
"Udha e shkronjave" Nov 8, 2003

Tunxh bir!

Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 20:56
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Guximtarët Nov 8, 2003

-O qullac, qullac, qullac!!!

Direct link Reply with quote
 
Pages in topic:   [1 2 3 4 5 6 7] >


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Thënie klasike nga filmat tanë

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs