Mobile menu

Off topic: Gëzuar ditën e falënderimeve!
Thread poster: Vjollca Martinson

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 16:20
English to Albanian
+ ...
Nov 26, 2003

Gëzuar ditën e falenderimeve për të gjithë ata që e festojnë. Shpresoj që t'ia kaloni sa më mirë dhe të keni plot gjëra/ngjarje/dhe të afërm për të cilët (cilat) jeni mirënjohës. Gjithë të mirat!
- Vjollca


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 01:20
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Gjithashtu Nov 26, 2003

Vjollca dhe gjithë kolegët,

Paçi shumë bekime dhe sa më shumë gjëra për të cilat të falenderoni.

Fabiana


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Gëzuar ditën e falënderimeve!

Advanced search


DĂ©jĂ  Vu X3
Try it, Love it

Find out why DĂ©jĂ  Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
TransPDF.com PDF Translation
Fast and Reliable PDF Translation - reduce your workload while maintaining quality

Unlock the potential of PDFs, taking your original PDF, replacing the text with your translations from your preferred tools and in minutes, get a high quality, ready-to-use, translated PDF. Try it now - your first 50 pages are free.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs