Mobile menu

Shembuj të përkthimeve të kontratave
Thread poster: mensuri
mensuri
English to Albanian
Jul 11, 2004

Jungjatëjeta të gjithëve!

Jam përkthyes i ri dhe para disa javëve kam nënshkruar një kontratë për përkthime të dokumenteve ligjore nga anglishtja në shqipe. Do t'ju jem shumë mirënjohës nëse dikush nga ju mund të më tregojë ndonjë adresë interneti me shembuj të kontratave të tilla të përkthyera në gjuhën shqipe.

Shumë falënderime...


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 19:54
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Mirë se erdhët Jul 11, 2004

Së pari mirë se erdhët. Së dyti personalisht nuk di ndonjë faqe interneti ku te jenë publikuar kontrata, të cilat t'ju them të drejtën nuk e kuptova mirë se çfarë janë, apo dokumenta ligjorë. Ose më mirë le të themi se edhe mund të ketë ndonjë dokument ligjor të botuar diku, por ato janë aq të ndryshme njëri nga tjetri sa as nuk numërohen dot.

E vetmja gjë që mund t'ju sugjeroj është që gjatë punës mund të pyesni kolegët tuaj për fraza apo fjalë tek http://www.proz.com/?sp=k2.

Aty do të gjeni përkthyes që janë me përvojë në fushën juridike (ligjore) që do t'ju përgjigjen sa më parë që të munden.

Paçi fat, Fabiana


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
A mund të jepni më shumë hollësira? Jul 12, 2004

I dashur Mensur,
mirë se erdhët në ProZ.com. As unë nuk kam parë ndonjë faqe interneti me shembuj përkthimi të kontratave. Megjithatë, për çfarë kontratash ligjore e keni fjalën?
Gjithë të mirat,
Eva


mensuri wrote:

Jungjatëjeta të gjithëve!

Jam përkthyes i ri dhe para disa javëve kam nënshkruar një kontratë për përkthime të dokumenteve ligjore nga anglishtja në shqipe. Do t'ju jem shumë mirënjohës nëse dikush nga ju mund të më tregojë ndonjë adresë interneti me shembuj të kontratave të tilla të përkthyera në gjuhën shqipe.

Shumë falënderime...


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Shembuj të përkthimeve të kontratave

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs