Mobile menu

Powwow në Oksford të Anglisë në nëntor 2004
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 16:49
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Jul 29, 2004

Sidomos për ata shqiptarë që jetojnë në Angli, ky powowow është një nga rastet më të mira për t'u takuar me njëri-tjetrin, me anëtarët e tjerë të ProZ.com dhe për të mësuar shumë gjëra interesante në fushën e përkthimit dhe biznesit të përkthimit. Mund të mësoni më shumë informacion duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
http://www.proz.com/index.php3?sp=event/powwow_forum&powwow_id=567

Monika

[Edited at 2004-07-29 03:46]


Direct link Reply with quote
 

astrit disha  Identity Verified
Local time: 00:49
English to Albanian
+ ...
Une do te marr pjese ne takimin qe do te behet ne Ceki Nov 1, 2004

Monika Coulson wrote:

Sidomos për ata shqiptarë që jetojnë në Angli, ky powowow është një nga rastet më të mira për t'u takuar me njëri-tjetrin, me anëtarët e tjerë të ProZ.com dhe për të mësuar shumë gjëra interesante në fushën e përkthimit dhe biznesit të përkthimit. Mund të mësoni më shumë informacion duke klikuar në linkun e mëposhtëm:
http://www.proz.com/index.php3?sp=event/powwow_forum&powwow_id=567

Monika

[Edited at 2004-07-29 03:46]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 01:49
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Miësevjen, Astrit Nov 1, 2004

Përfitoj nga rasti të të uroj mirëseardhjen në bashkësinë e Prozianëve, Astrit. Ndoshta të kanë mirëpritur më parë por unë tashmë të pashë.

Besoj se do të të pëlqejë këtu. Të uroj gjithë të mirat dhe të uroj t'ja kalosh mirë edhe në Powwow në Pragë, Çeki.

Fabiana

[Edited at 2004-11-01 15:21]


Direct link Reply with quote
 

astrit disha  Identity Verified
Local time: 00:49
English to Albanian
+ ...
faleminderit per mireseardhjen Nov 20, 2004

Faleminderit per mikpritjen dhe ju uroj te gjitheve nje bashkepunim sa me te mire.

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Powwow në Oksford të Anglisë në nëntor 2004

Advanced search


DĂ©jĂ  Vu X3
Try it, Love it

Find out why DĂ©jĂ  Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs