Mobile menu

Heyaaa: GĂ«zuar
Thread poster: xxxAlbanMullaj
xxxAlbanMullaj
Local time: 20:04
English to Albanian
+ ...
Nov 26, 2004

E di qe eshte pak shpejt per urime por meqe nuk do kem mbase mundesine te perdor internetin ne dhjetor do te doja t'ju uroja te gjitheve gezuar festat .....


Pershendetje te gjitheve ,


Alban

[Subject edited by staff or moderator 2004-11-26 16:04]


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 18:04
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Faleminderit Alban Nov 26, 2004

GĂ«zuar festat!

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!

Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 

Fabiana Papastefani-Pezzoni  Identity Verified
Romania
Local time: 03:04
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
Urime të gjithëve... Nov 26, 2004

Urime të gjithëve për festat. Urime edhe Albaniat për martesën.

Monika Coulson wrote:

Një urim më personal: Të trashëgohesh Alban! Urimet më të mira për një jetë të lumtur!
Monika

p.s. Për të gjithë ata që ndoshta nuk e kanë marrë vesh ende, Albani është martuar vetëm para disa javëve

[Edited at 2004-11-26 16:56]


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
GĂ«zuar Festat Nov 28, 2004

dhe u trashëgofsh Alban! Çdo të mirë në jetë.

Eva


Direct link Reply with quote
 

Vjollca Martinson  Identity Verified
Local time: 18:04
English to Albanian
+ ...
Urime Dec 7, 2004

Urime Alban dhe gjithë të mirat!

Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Heyaaa: GĂ«zuar

Advanced search


PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs