Pse nuk duket pergjigja?
Thread poster: Lirim Gashi
Lirim Gashi
English to Albanian
+ ...
Jun 15, 2006

Tung,
Postova ketu ne Proz disa pyetje dhe mbasi kam marr pergjigjet, tani njena prej pergjigjave nuk duket me. Si ehst e mundshme dhe a me ndodh vetem mue? Kam mundesi me a pa ne emajlin tim, po jo ne faqen proz.
Falenderoj


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 18:55
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Përgjigjet KudoZ Jun 15, 2006

Së pari ju uroj mirëseardhjen në ProZ.com. Përsa i përket pyetjes suaj, po mundohem t'ju kthej përgjigje.

Mesa kuptova e keni fjalën për njërën nga përgjigjet e pyetjeve tuaja KudoZ që keni marrë dje. Ai/ajo që përgjigjet mund ta fshehë (për çfarëdolloj arsye) përgjigjen e vet në rast se dëshiron ta bëjë një gjë të tillë. Personalisht nuk mendoj se ka ndonjë gjë të keqe nëse ndonjëherë, dikush vendos të fshijë një përgjigje të caktuar.

Nga ana tjetër, pyetësi i pyetjeve KudoZ i merr të gjitha përgjigjet që futen me anë të një emaili, pavarësisht nëse këto fshihen më vonë. Edhe nëse ndonjë pyetje fshihet, pyetësi merr njoftim që pyetja është fshehur, së bashku me arsyen e këtij veprimi. Nëse ju nuk e keni marrë këtë njoftim, duhet ta raportoni se ndoshta ka ndodhur ndonjë "difekt teknik" në sistemin e lajmërimit.

Gjithashtu, përgjigja KudoZ nuk "zhduket", por qëndron aty. Persona të caktuar, duke përfshirë edhe moderatorët, i shohin të gjitha pyetjet e fshehura, vetëm se në këtë rast ato janë me një ngjyrë më të theksuar se të tjerat.

Shpresoj që ju përgjigja pyetjes suaj. Ju lutem më njoftoni ose personalisht, ose nëpërmjet forumit nëse keni ndonjë pyetje ose kërkesë të mëtejshme.

Gjithë të mirat,
MonikaLirim Gashi wrote:

Tung,
Postova ketu ne Proz disa pyetje dhe mbasi kam marr pergjigjet, tani njena prej pergjigjave nuk duket me. Si ehst e mundshme dhe a me ndodh vetem mue? Kam mundesi me a pa ne emajlin tim, po jo ne faqen proz.
Falenderoj


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Is there something to hide? Jun 29, 2006


Mesa duket po!

Eva

Monika Coulson wrote:

Gjithashtu, përgjigja KudoZ nuk "zhduket", por qëndron aty. Persona të caktuar, duke përfshirë edhe moderatorët, i shohin të gjitha pyetjet e fshehura, vetëm se në këtë rast ato janë me një ngjyrë më të theksuar se të tjerat.


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pse nuk duket pergjigja?

Advanced search


SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs