Mobile menu

Si mund ta përmirësojmë ProZ.com!
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 03:07
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Sep 21, 2006

Përshëndetje të gjithëve!

Të gjithë anëtarëve dhe përdoruesve të ProZ.com u jepet mundësia në këtë rubrikë http://www.proz.com/topic/55502 për të shprehur 3 sugjerimet e tyre se si mund të përmirësohet ky vend pune përkthyesish. Duhet të shkruani vetëm një herë (një afishim) në këtë rubrikë dhe afishimi mund të ketë deri në 250 fjalë.


Të gjitha sugjerimet do të shqyrtohen dhe më pas do të përpunohet plani i veprimit për t'i vënë në jetë sugjerimet më të dobishme.

Ftoheni të gjithë të merrni pjesë.

Ditën e mirë,

Monika
[Redaktuar më 2006-09-22 02:51]


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Si mund ta përmirësojmë ProZ.com!

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs