Mobile menu

kush e di ta thote
Thread poster: xxxAlbanMullaj
xxxAlbanMullaj
Local time: 03:37
English to Albanian
+ ...
Feb 5, 2003

me kane mesazhe ku kerkohet perkthimi dhe nje shpjegim per fjale dhe une i jam pergjigjur por nuk e di pse dhe nese duhet ti pergjigjem apo jo

alban


Direct link Reply with quote
 
xxxAlbanMullaj
Local time: 03:37
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
gjithashtu Feb 5, 2003

do te doja gjithashtu te dija kush eshte roli i gjuhes shqipe tani ne boten e perkthimitalban


Direct link Reply with quote
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 01:37
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Përsa i përket pyetjes së parë Feb 5, 2003

Njoftimi që ke marrë nuk është gjë tjetër veçse një pyetje KudoZ. Në ProZ.com mund të bëhen pyetje nga përkthyesë, anëtarë të ProZ.com ose nga persona të tjerë të jashtëm (pra që nuk janë anëtarë) dhe kushdo që është në dispozicion dhe që ka dëshirë t\'i përgjigjet pyetjes mund ta bëjë këtë. Përgjigja e këtyre lloj pyetjeve (KudoZ) është mbi baza vullnetare, asnjë nuk është i detyruar, gjithkush e bën me dëshirë. Nëse i përgjigjeni një pyetjeje dhe pyetësi mendon se pyetja juaj e ndihmoi për ta kuptuar më mirë atë fjalë (fjali), atëherë ai ju vlerëson me pikë KudoZ. Përkthyesit rreshtohen në listë në varësi të pikëve KudoZ, pra ata që kanë më shumë pikë KudoZ rreshtohen më parë se ata që kanë më pak.Përsa i përket pyetjes së dytë, sinqerisht po ju them që nuk e kuptoj se ç\'doni të thoni. A mund ta shpjegoni pak më mirë? Faleminderit.

Monika


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


kush e di ta thote

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs