Mobile menu

Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: Ndihmoni që gjuha shqipe të futet në votimin përfundimtar
Thread poster: RominaZ

RominaZ  Identity Verified
Argentina
Member (2006)
English to Spanish
+ ...
Mar 7, 2008

Të dashur anëtarë,

Dëshiroj që t’ju ftoj për të marrë pjesë në konkursin e 6-të të përkthimit në ProZ.com dhe për të ndihmuar që gjuha shqipe të futet në fazën përfundimtare të votimit.

Në palën italisht > shqip duhet të shtohet vetëm një përkthim, ndërsa në palën anglisht > shqip duhen edhe dy përkthime të tjera, në mënyrë që këto palë gjuhësh të futen në fazën përfundimtare të votimit.

Do të ishte mirë që edhe gjuha shqipe të përfaqësohej në votimin përfundimtar.

Merrni pjesë në konkurs tani, tregojini aftësitë tuaja komunitetit dhe argëtohuni. Por nxitoni! Faza e dorëzimit të përkthimeve për konkursin e 6-të të përkthimit në ProZ.com për këto palë gjuhësh do të përfundojë më 18 mars, më 15:00 me orën e Grinuiçit.

Lutemi shkoni këtu http://www.proz.com/contests për të parë tekstet dhe për të dorëzuar përkthimin tuaj.

Mund të gjeni më shumë informacion rreth konkurseve të ProZ.com këtu http://www.proz.com/?sp=contests&sp_mode=faqs dhe këtu http://www.proz.com/forum/439 .

Shpresojmë që t'ju shikojmë së konkurs!

Gjithë të mirat,
Romina


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Konkursi i 6-të i përkthimit në ProZ.com: Ndihmoni që gjuha shqipe të futet në votimin përfundimtar

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs