Off topic: Llibreries a Barcelona
Thread poster: Beatriz Benítez

Beatriz Benítez
Spain
Local time: 04:51
English to Spanish
+ ...
Jun 8, 2004

Hola amics!

sé que per aquestes dates tots estem una mica atrafegats amb tanta feina (els qui no tenim feina, estem d'exàmens a la universitat...) Però us demano una miqueta del vostre temps per llegir el meu missatge. Gràcies!
Us escric per veure si em podeu ajudar. Estic pensant en llibreries que venguin llibres en anglès, i deu ser pel poc temps que tinc, però no se m'acut altre que la "Come In!" I realment estic fins als nassos de la FNAC, on vénen pocs llibres en anglès i farta de les macro-libreries d'aquesta mena on la majoria de vegades no tenen allò que busco. Tinc ganes d'entrar a una botiga petita on es pugui assaborir la bona literatura (això no exclou les llibreries de segona mà)Ah! se m'oblidava, visc a Barcelona, però si hi la botiga és a Sabadell o rodalies de Barcelona, també m'està bé!
Per cert, que com que estem de exàmens i a més s'apropen les vacances, us desitjo molta sort a tots i unes bones vacances! Compte amb el sol!
Salut
Beatriz


Direct link Reply with quote
 

veri  Identity Verified
Spain
Local time: 04:51
Member (2005)
Spanish to Italian
+ ...
Per començar.... Jun 8, 2004

De moment, en conec i he estat només a aquesta:

Elephant Bookshop - Creu dels Molers, 12 08004 Barcelona (metro Poble Sec) tel. 934 430 594. Té llibres nous, una selecció variable de llibres usats, i pots encarregar qualsevol llibre en anglès a preus honestos. El propietari és canadenc, molt amable, està obert desde les 10 fins a les 8 del vespre, li agrada xerrar en anglès (pots practicar intercanvi!!) i et prepara, si vols, una tassa de te o café.

Sé que a Gràcia hi ha també:

Llibreria Fondo - Trav. de Gràcia 130 tel. 93 218 3907, que té llibres en anglès, amb propietària amable i molt dedicada als clients i als llibres. Encara no hi he anat.

Moltes biblioteques de barri tenen també seccions dedicades a llibres en anglès en versió original: aquesta és, al moment, la meva opció preferida per a la lectura en anglés. Les seccions són molt petites, peró veig que estan creixent. I no has de pagar res!

Que tinguis un bon estiu.


Direct link Reply with quote
 

Beatriz Benítez
Spain
Local time: 04:51
English to Spanish
+ ...
TOPIC STARTER
Moltes gràcies! Jun 8, 2004

Per començar no està gens malament! Estic buscant uns llibres de Dickens, Sterne i Fielding, però les edicions que vénen a botigues com FNAC o La Casa del Libro solen ser per estudiants de nivell elemental (Penguin Books i editorials d'aquesta mena que em mereixen tots els meus respectes, però que per a un nivell més avançat es queden curts)
En fi, ara no hi podré anar perquè a l'època d'exàmens em tanco a casa com un talp, però un cop hagi passat la tempesta, sortiré a fer un tomb per aquestes llibreries i ja podré donar la meva opinió! Sona bé allò de la tassa de cafè, però creus que ara que som gairebé a l'estiu canviarà el te calent per una beguda fresqueta?

Un salut i bon estiu també per tu!

Beatriz


Direct link Reply with quote
 
LongJie
Catalan to Chinese
+ ...
Lacentral del c/Mallorca Oct 13, 2004

Hola Sevillana.

Has provat a La Central del c/Mallorca? Té llibres en llengües estrangeres (majoritàriament anglès i francès) d'edicions molt bones i en gran quantitat. Això sí, el preu no sol ser de butxaca...


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Llibreries a Barcelona

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs