| User | Thread poster: SPI-Trad Pojištění profesní odpovědnosti |
SPI-Trad Czech Republic Local time: 04:08 Czech to French + ... |
Dobry den,
chci uzavrit pojisteni odpovednosti za skodu (profesni).
Existuje produkt, ktery by byl specificky urcen pro prekladatele? (v CR)
Predem dekuji za radu! | | | |
Daniel Šebesta Czech Republic Local time: 04:08
 Member (2007) English to Czech + ... | | JTP, Kooperativa a WI-ASS | Feb 6, 2010 |
JAF Spin wrote:
|
|
Jednota tlumočníků a překladatelů nabízí zvýhodněné podmínky pro své členy: http://www.jtpunion.org/spip/article.php3?id_article=10
Pojištění je od pojišťovny Kooperativa a zprostředkovává ho makléřská kancelář WI-ASS ČR s.r.o.: http://wiass.cz/
Daniel Šebesta | | | |
Martina Thaiszová Czech Republic Local time: 04:08 Czech to German + ... | | Pojištění odpovědnosti za škodu s kódem P101- tlumočníci (i soudní), překladatelé | Feb 6, 2010 |
Existuje přesně s tímto názvem, nechala jsem si vypracovat nezávaznou nabídku za předpokladu, že máte roční obrat ve výši 500 000, - Kč. Základní rozsah pojištění je např. 1 000 000 Kč a Váš roční příspěvek činí 8 750,- Kč, lze zaplatit i ve splátkách.
Nebo je základní rozsah pojištění 5 000 000 Kč a ročně zaplatíte 7500,- Kč.
Tyto uvedené produkty nabíz Generali pojišťovna.
MT
JAF Spin wrote:
Dobry den,
chci uzavrit pojisteni odpovednosti za skodu (profesni).
Predem dekuji za radu! |
|
| | | |
SPI-Trad Czech Republic Local time: 04:08 Czech to French + ... TOPIC STARTER | |
Tomas Mosler Czech Republic Local time: 04:08
 Member (2008) English to Czech + ... |
Martina Thaiszová wrote:
Základní rozsah pojištění je např. 1 000 000 Kč a Váš roční příspěvek činí 8 750,- Kč, lze zaplatit i ve splátkách.
Nebo je základní rozsah pojištění 5 000 000 Kč a ročně zaplatíte 7500,- Kč. |
|
Že by vyšší rozsah byl za menší pojistné? | | | |
Martina Thaiszová Czech Republic Local time: 04:08 Czech to German + ... | | pojištění profesní odpovědnosti | Mar 14, 2010 |
Těžko říct, takováhle nabídka mi byla předložena pojišťovákem. Také mi to přišlo zvláštní. V obou případech je ještě nějaká spoluúčast, ale dál jsem po tom prozatím nepátrala. | | | |
Lubomir Moudry Czech Republic Local time: 04:08 English to Czech + ... | | Pojištění odpovědnosti | Apr 1, 2010 |
V roce 2007 jsem toto pojištění uzavřel s Českou pojišťovnou, škodní limit byl 500 000,00 a roční pojistné je 1051,00. | | | |
There is no moderator assigned specifically to this forum.