Failure in displaying TM
Thread poster: Carol Chen

Carol Chen  Identity Verified
China
Local time: 18:44
English to Chinese
Aug 30, 2007

I'm dealing with two Word files with some pairs exactly same to each other. I have translated a piece first and add all the pairs into TM.Then when I open another one, I find for the same pairs, TM in the autosearch module is not displayed. However, when I open the previous one, it is shown.Have anyone encounter such case and know where is the problem?Thanks in advance!

Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Pavel Tsvetkov[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Failure in displaying TM

Advanced search






Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums