Mobile menu

Anonyme opgavestillere
Thread poster: jmadsen

jmadsen  Identity Verified
Local time: 20:38
May 8, 2003

Hvad er folks erfaring (og politik) med de mange anonyme opgavestillere på Proz?

Personligt giver jeg ikke tilbud på opgaver fra folk, der ikke angiver et firmanavn (og måske kun et fornavn), og som har en freemail-konto og ingen hjemmeside. Efter min mening burde det slet ikke være muligt.

Jeg checker altid firmaers hjemmesider, men det kan snyde: For tiden har jeg et udestående på EUR 3.500 hos et engelsk firma med en hjemmeside \"under construction\", og som har været sådan i flere måneder.Mvh Jørgen


Direct link Reply with quote
 

Liss Myrås  Identity Verified
Sweden
Local time: 20:38
Danish to Norwegian
+ ...
Ber om mer informasjon May 8, 2003

Heisann JørgenI det siste har det vært en del slike \"annonser\" her på Proz, der oppgavebestilleren ikke oppgir noe som helst informasjon om seg, annet en (som du sier) en gratis e-mail adresse. Da har jeg sendt en forespørsel om ytterligere informasjon om firmaet/personen via denne e-mailen, men oftest får jeg ikke noe svar da.Da blir det heller ikke aktuellt for meg å by på jobbannonsen....jeg vil da ikke ta sjansen på å jobbe gratis hellerDet burde finnes en enkel måte å ordne slike jobbannonser på: at de rett og slett ikke går an å poste her på Proz uten relevant utfylt informasjon om selve firmaet/personen.Finnes det egentlig gode grunner til at de ønsker være anonyme, mon tro?Vennlig hilsen

Liss

Direct link Reply with quote
 
Pieter_H  Identity Verified
Norway
Local time: 20:38
Norwegian to Dutch
+ ...
Bør det være et problem? May 8, 2003

Hei,Jeg tar meg en liten \"prate-pause\" fra jobbenBåde anonyme og lavpris-jobbtilbud er noe som jeg har sett i all den tid jeg har vært på ProZ.Saken har vel også vært diskutert stolpe opp og stolpe ned i flere andre fora, og kanskje allerhelst der hvor prispresset er større enn her i det skandinaviske hjørnet.De som bør kunne gjøre noe med det ( Henry & Co) ser ut til å vegre seg for å sette igang tiltak i redsel for at ProZ skal bli mindre besøkt eller mindre brukt av oppdragsgivere.Etter min mening, ville det være enkelt å få verifiert e-postadressen og legitmitet til oppdragsgivere.

Videre, nå når Proz har tilgang til en bra tariff-statistikk, bør de kunne luke ut de oppdragsgivere som tilbyr en tariff som ligger under gjennomsnittets minstetariff av de oversettere som har notert sine tariffer.De kan muligens være litt i \"optimistiske laget\", så om man legger seg et hakk under de igjen, fjerner man i alle fall de jobbtilbud som jeg anser for å være en fornærmelse (og derfor ikke gidder å svare på en gang).

Ved flere anledninger har jeg sett at moderatorer i andre grupper rett og slett har fjernet slike oppdrag, men IMO bør slike oppdrag ikke bli publisert engang.De to tiltak ville ifølge meg øke kvaliteten på Proz.

Men sålenge dette ikke er tilfellet,er det bare å overse de - den som venter på noe godt venter ikke forgjeves ...

(håper jeg,damed hilsen,

Piet


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Anonyme opgavestillere

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs