Mobile menu

Pas på med Jubii!
Thread poster: Jan Eiffert

Jan Eiffert
Local time: 21:51
Danish to German
+ ...
Jun 12, 2006

En advarsel til jer, der måtte annoncere på jubii: De ringer rundt for tiden og bilder folk ind, at de ryger ud af søgekataloget, hvis ikke de indbetaler et beløb for at forlænge løbetiden. Jeg brokkede mig og sagde, at det ikke kan passe, for jeg har betalt 1800 kr for at stå der, uden at der var tale om en tidsbegrænsning. Først påstod sælgeren, at de har lavet det om, men efter at have sagt det tredje gang indrømmede han så, at grundoptagelsen ikke kan tages fra en, hvis man har betalt for den (kun ekstra søgeord osv.).
Så lad være med at betale noget som helst, medmindre I altså ønsker de der ekstra-services (som tidligere har givet mig ca. 2 kliks om måneden....)


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pas på med Jubii!

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs