Pas på med Jubii!
Thread poster: Jan Eiffert

Jan Eiffert
Local time: 03:00
Danish to German
+ ...
Jun 12, 2006

En advarsel til jer, der måtte annoncere på jubii: De ringer rundt for tiden og bilder folk ind, at de ryger ud af søgekataloget, hvis ikke de indbetaler et beløb for at forlænge løbetiden. Jeg brokkede mig og sagde, at det ikke kan passe, for jeg har betalt 1800 kr for at stå der, uden at der var tale om en tidsbegrænsning. Først påstod sælgeren, at de har lavet det om, men efter at have sagt det tredje gang indrømmede han så, at grundoptagelsen ikke kan tages fra en, hvis man har betalt for den (kun ekstra søgeord osv.).
Så lad være med at betale noget som helst, medmindre I altså ønsker de der ekstra-services (som tidligere har givet mig ca. 2 kliks om måneden....)


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pas på med Jubii!

Advanced search


Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs