Mobile menu

Pas på med Jubii!
Thread poster: Jan Eiffert

Jan Eiffert
Local time: 11:58
Danish to German
+ ...
Jun 12, 2006

En advarsel til jer, der måtte annoncere på jubii: De ringer rundt for tiden og bilder folk ind, at de ryger ud af søgekataloget, hvis ikke de indbetaler et beløb for at forlænge løbetiden. Jeg brokkede mig og sagde, at det ikke kan passe, for jeg har betalt 1800 kr for at stå der, uden at der var tale om en tidsbegrænsning. Først påstod sælgeren, at de har lavet det om, men efter at have sagt det tredje gang indrømmede han så, at grundoptagelsen ikke kan tages fra en, hvis man har betalt for den (kun ekstra søgeord osv.).
Så lad være med at betale noget som helst, medmindre I altså ønsker de der ekstra-services (som tidligere har givet mig ca. 2 kliks om måneden....)


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Pas på med Jubii!

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs