Mobile menu

Timepris for kvalitetstest
Thread poster: Pernille Chapman

Pernille Chapman  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 13:46
Member (2004)
English to Danish
+ ...
Nov 30, 2006

Hej allesammen,

Siden nogle af os jo brugte en del tid på at diskutere priser, da vi mødtes i Sorø, vil jeg tillade mig at give et fingerpeg angående et job, der netop er annonceret. Det drejer sig om online-test af markedsundersøgelser. Nu har jeg tilfældigvis lavet en del af den slags for samme kunde, efter at de kontaktede mig direkte. Jeg har ikke umiddelbart indtryk af, at de er utilfredse med mit arbejde, derfor lurer jeg lidt på, om de er ude efter billig arbejdskraft Til orientering tager jeg EURO 37 i timen, og de tilbyder 20! De forsøgte også at presse prisen, da vi først snakkede sammen, men accepterede så, at jeg ikke kunne eller ville gøre det billigere.

Nu må I selvfølgelig helt selv om, hvad I vil tage for den slags arbejde, hvis I er interesserede. Men jeg kan nu ikke lade være med at ønske, at de slet ikke får nogle bud til den lave timepris. Ikke fordi jeg selv er vild efter at holde på kunden - arbejdet er ikke særligt spændende, og der er altid stress på og alt for mange tekniske problemer undervejs. Mere fordi det burde være muligt for et forholdsvis lille "community" som vores at samarbejde om at holde taksterne på det plan, vores kvalitetsarbejde og indsats fortjener...

Fortsat god arbejdslyst (til en ordentlig løn!),

Pernille


Direct link Reply with quote
 
NetLynx  Identity Verified
Local time: 14:46
English to Danish
+ ...
Timepris ... Dec 3, 2006

Hej Pernille!

Jeg så det samme opslag og ville heller ikke gå for den pris. Burde måske have reflekteret og foreslået € 40 pr. time.

Sådanne firmaer får jo nok en eller anden til den pris, enten meget sulten eller fra et lavprisland.
Gad vide, om kunden kan være tilfreds med det?
Nogen, der ved, hvad kunden egentlig betaler?

Jeg har en del gange fra bureauer i lavprislande fået netop denne lavpris stukket ud som begrundelse for, at de kun kunne betale 1/4 til 1/3 af det, jeg forlangte. Det var ærligt talt en sær begrundelse, men I kender den sikkert alle.

Fra en kollega, der oversætter for politiet i kriminalsager ved jeg, hvad det offentlige betaler i liniepris à 55 anslag, der let kan omregnes til en cirkapris pr. ord - og det kalder jeg en rimelig betaling! Den burde vi forlange for kvalitetsoversættelser.

Findes diskussionen fra Sorø evt. tilgængelig? Jeg vil gerne være med, men var desværre forhindret både i år og sidste år.

Venlig hilsen
Erik


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Timepris for kvalitetstest

Advanced search


TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
SDL MultiTerm 2015
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software.

SDL MultiTerm 2015 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2015 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs