ProZ.com global directory of translation services
 The translation workplace
Ideas

User
Thread poster: Helen Shepelenko
Νέα σεμινάρια για αρχάριους

Helen Shepelenko  Identity Verified
Ukraine
Member (2009)

SITE STAFF
Aug 23, 2011

Αγαπητοί φίλοι/συνάδελφοι.

Το Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει μια νέα σειρά σεμιναρίων στο ProZ.com:

Πως θα ξεκινήσω την καριέρα μου ως νέα μεταφράστρια/νέος μεταφραστής - Ενότητα 1
Πως θα ξεκινήσω την καριέρα μου ως νέα μεταφράστρια/νέος μεταφραστής - Ενότητα 2.

Τα σεμινάρια θα ενδιαφέρουν σίγουρα τις παρακάτω ομάδες: φοιτητές μετάφρασης, νέοι μεταφραστές and μεταφραστές που θα ήθελαν να εκσυγχρονιστούν.

Μια συνοπτική παρουσίαση των αρχικών βημάτων που θα πρέπει να γίνουν για την επιτυχή ένταξη στην αγορά εργασίας. Τι χρειάζομαι, που θα το βρω, τι θα μου κοστίσει. Πως θα αποκτήσω πελατεία ως νέα ελεύθερη/νέος ελεύθερος επαγγελματίας με τον μικρότερο δυνατό προϋπολογισμό. Ποιες είναι οι απαιτήσεις της αγοράς και πως μπορώ να αντεπεξέλθω με τα μικρότερα δυνατά έξοδα, τουλάχιστον στην αρχή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, σας παρακαλούμε, επικοινωνήστε με το προσωπικό.

Φιλικά

Ελεν

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Dora Evagelinaki[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Νέα σεμινάρια για αρχάριους

SDL MultiTerm Extract 2011
Save time by automatically extracting terms. 15% off!

SDL MultiTerm Extract 2011 allows you to automatically create candidate term lists from your existing documentation. This removes the manual effort involved with traditional terminology creation, allowing you to rapidly add terms to SDL MultiTerm.

More info »
Wordfast Pro 3.0
Changing the face of translation memory

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro 3.0 through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »