Furcsaságok a Proz-on
Thread poster: Andras Szivak

Andras Szivak
Local time: 02:47
Member (2004)
English to Hungarian
+ ...
Apr 7, 2003

Érdekes dolgot figyeltem meg a Proz-on. A munkák között böngészve, ha rákattintasz a Blue Board Entry linkre, megjelenik a hírdető cég neve, címe, stb. és a fordítók észrevételei. Az egyik munkánál azonban, amelyet végül is elnyertem, ez a cím nem egyezett meg a tényleges hírdető címével, csak a nevük volt hasonló (Übersetzungsservice). Mi lehet ennek az oka? A programban van a hiba, vagy bennem?

Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Furcsaságok a Proz-on

Advanced search


Across v6.3
Translation Toolkit and Sales Potential under One Roof

Apart from features that enable you to translate more efficiently, the new Across Translator Edition v6.3 comprises your crossMarket membership. The new online network for Across users assists you in exploring new sales potential and generating revenue.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs