Mobile menu

India
Thread poster: Andras Szivak

Andras Szivak
Local time: 13:18
Member (2004)
English to Hungarian
+ ...
Mar 18, 2005

Ismeri-e valaki közületek az S.O.S. Inc indiai irodát. Megkerestek egy munkával. Mielőtt elfogadtam volna, rákerestem a Blue Boardon. Megtaláltam, de nem volt bejegyzés. Kértem visszajelzéseket, majd kb. 30 perc múlva ujból rákerestem, de ezen a néven már nem szerepelt a listán. A másik, kissé eltérő nevű, de azonos című irodánál viszonylag jó értékelést találtam. Visszaszóltam, hogy jöhet a munka, erre száraz hangú válaszban közölték, hogy a megrendelő visszavonta. Mintha megsértődtek volna, hogy utánanéztem. De miért vették le magukat a listáról? Legyetek óvatosak.

Direct link Reply with quote
 

Katalin Horváth McClure  Identity Verified
United States
Local time: 07:18
Member (2002)
English to Hungarian
+ ...
Magukat nem vehetik le a listáról Mar 18, 2005

Andras Szivak wrote:

Mintha megsértődtek volna, hogy utánanéztem. De miért vették le magukat a listáról? Legyetek óvatosak.


András, szerintem a Blue Board-ról a cégek nem vehetik le saját magukat, csak a moderátorok. Én inkább arra gondolok, hogy amikor kiküldted a kérést, hogy véleményt kérsz az irodáról, azt a moderátorok is megkapták, utánanéztek, és rájöttek, hogy duplikált bejegyzés volt a Blue Board-on, és törölték az üreset.


Direct link Reply with quote
 

Andras Szivak
Local time: 13:18
Member (2004)
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
A "mesés" Kelet Mar 19, 2005

Végül is kiderült, hogy az egyik kollégánk kapta a munkát. Így egyébként még érthetetlenebb az egész, mivel elfogadtam az árat, előzetesen megnéztem a szöveget, stb. Szóval semmi vita nem volt köztünk. Mikor megírtam neki, hogy mindez a tudomásomra jutott, azt válaszolta, hogy kérdezzem csak meg a kollégát, hogy a megrendelést felfüggesztették. Ő viszont állítja, hogy megkapta a munkát.

Nem tudom, mi fog kisülni ebből az egészből. Remélem, hogy a fizetéssel minden rendben lesz, de ezek a hazudozások nem vetnek igazán jó fényt a tisztelt megrendelőre. (ui. én kollégánknak hiszek, akivel régóta nagyon jó kapcsolatban vagyok). Miért nem tudta egyszerűen azt mondani, hogy sorry, de másra esett a választás?

Csupán egyetlen dologra tudok gondolni, hogy megsértődött a lelkem, amiért a Blue Board-hoz mertem fordulni. Ő keresett meg, tehát tudta, hogy csak én adhattam fel a kérést. Hát ismerünk ilyen sértődősöket...


Direct link Reply with quote
 

Ivan Frankovics  Identity Verified
Hungary
Local time: 13:18
English to Hungarian
+ ...
A dolgok jelenlegi allasa Mar 19, 2005

azaz szombat delelotti allasa szerint valoban felfuggesztettek a melot. Tehat nekem csak ma szoltak.
Mivel en Andrassal ezt mar penteken leleveleztem, ezek szerint akkor meg csak en nem tudtam, hogy a munka fel van fuggesztve...
No de nem baj. En ezzel az irodaval mar egyszer jartam igy, ha jol emlkeszem akkor is valami ilyesmi lett a dolog vege.

Udv,
Ivan


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

India

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs