Uniós bizottságok eljárásrendjei - letölthetőek ezek?
Thread poster: Eva Blanar

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 13:02
English to Hungarian
+ ...
May 20, 2005

Egy anyag véglegesítésén dolgozom, uniós, és egyik része a Vámkódex Bizottság eljárásrendje (standard rules of procedure), amit becsülettel le is fordítottam, de motoszkál bennem, hogy ez nyilván megvan magyarul valahol. Nem találkozott vele valaki?
Különösebb erőfeszítést nem kérek, én is sokat keresgéltem, de az uniós oldalak veszettül lassan jönnek fel (nagy a forgalom), egyszerűen nem tudom kivárni, amíg kikeresi. Támpont annyi van, hogy a Bizottság 2001. január 31-én hagyta jóvá.
Nem egy nehéz szöveg, de ha már csak hétfőn kell leadnom az anyagot (mi tagadás, késésben vagyok), akkor legalább beszéljenek egy nyelven, nem?
Előre is köszönöm!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Uniós bizottságok eljárásrendjei - letölthetőek ezek?

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums