Mobile menu

Off topic: Internetbeállítások
Thread poster: Eva Blanar

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:48
English to Hungarian
+ ...
Nov 29, 2005

Nem fordítási téma, de a munkában is zavar, hogy amikor egy képre vagy linkre kattintva új ablakot akarok megnyitni, akkor az esetek 80%-ában nem sikerül. (Ráadásul nem tudok rájönni, mi a törvényszerűség: mi az, amikor megy, mi az, amikor nem.)

Itt van pl. egy abszolút nem "munkás" oldal (egyébként remek):
http://www.tablajatekos.hu/uj2001/_jateklista.html
egy csomó olyan van, aminél megnyílik egy külön ablak, de 1-2 másodperc múlva magától bezáródik. Végignéztem az internetes beállításaimat, szerintem most már mindent engedélyeztem, amit lehet - és amit még merek - de ebben a tekintetben nincs semmi változás. Tudna valaki segíteni?


Direct link Reply with quote
 

Zsanett Rozendaal-Pandur  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:48
Dutch to Hungarian
+ ...
Több részlet Nov 29, 2005

Éva,

azt hiszem konkrétabban le kéne írnod, hogy pontosan mi történik és mikor, hogy milyen böngészőt használsz és talán még a rendszert is amin fut.

Én most elmentem az oldalra, amiről írsz, és kinyitottam néhány linket új ablakban - ezekkel minden rendben. (Én Firefoxot használok.) De nem vagyok benne biztos, hogy erre vonatkozik a kérdésed. De lehet, hogy csak én vagyok már fáradt.


Direct link Reply with quote
 

Eva Blanar  Identity Verified
Hungary
Local time: 16:48
English to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
Több részlet Nov 29, 2005

Jaj, bocs, el is felejtettem: Internet Explorer, 6.0, és az a bosszantó, hogy csak az egyik gépemen van ez a probléma. Lehet, hogy ki kellene irogatni az összes beállítást mindkettőn, és azt összehasonlítani.

Maga a probléma annyi, hogy bizonyos esetekben a linkre kattintva megnyílik az ablak, bizonyos esetekben a megnyitás rendben, de aztán rögtön be is csukódik. Most éppen játékokat adtam meg példának, de ott is van olyan, ami megy, van olyan, ami nem - ugyanaz az oldal, első ránézésre azonos paraméterek, és nem olyan visszajelzést kapok, hogy ehhez kellene valamilyen szoftver, vagy ilyesmi.

Kösz a segítőkészséget: a dolog nagyon ráér, mert érdekes módon az engemet igazán érdeklő oldalaknál nincs ilyen gond, de például a CNN-nél van.

Ja, és a ProZ.comnál is: amióta ez a mizéria van, azóta nem tudom jelezni az availabilityt se...

[Edited at 2005-11-30 10:23]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Internetbeállítások

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
Across v6.3
Translation Toolkit and Sales Potential under One Roof

Apart from features that enable you to translate more efficiently, the new Across Translator Edition v6.3 comprises your crossMarket membership. The new online network for Across users assists you in exploring new sales potential and generating revenue.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs