ProZ.com global directory of translation services
 The translation workplace
Ideas

Pages in topic:   < [1 2]
User
Thread poster: Diana Strausa
Jautājums par TRADOS.

Burrell  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 16:40
Member (2004)
English to Latvian
+ ...
Operētājsistēmas valoda Aug 10, 2006

Man ir SDL Trados un strādā bez problēmām. Bet atšķirībā no jums visiem (es vismaz tā domāju), man ir angļu Windows versija. Ir gan arī Tilde, bet tikai latvju fontiem. Varbūt tur tas āķis? Tiesa gan tas būtu apbrīnojami muļķīgi. Bet tad Tradosam vienmēr ir pietrūkusi vienkārša loģika.

Direct link Reply with quote

Diana Strausa  Identity Verified
Latvia
Local time: 18:40
Latvian to English
+ ...
TOPIC STARTER
tad tomēr Aug 10, 2006

Burrell wrote:

Man ir SDL Trados un strādā bez problēmām. Bet atšķirībā no jums visiem (es vismaz tā domāju), man ir angļu Windows versija. Ir gan arī Tilde, bet tikai latvju fontiem. Varbūt tur tas āķis? Tiesa gan tas būtu apbrīnojami muļķīgi. Bet tad Tradosam vienmēr ir pietrūkusi vienkārša loģika.

tad tomēr varētu būt tā Tilde pie vainas? Grr.. Jau vairs nezinu, pie kā īsti pieķerties.

Uldis Liepkalns  Identity Verified
Latvia
Member (2003)
English to Latvian
+ ...
Hmmm... Aug 10, 2006

Man arī ir Windows angļu versija. Ja godīgi, Windows/Office latviešu versiju esmu redzējis tikai screenshotos, bet dabā nezinu nevienu, kas to lietotu.

Uldis

Burrell wrote:

Doroteja  Identity Verified
Latvia
English to Latvian
+ ...
SDL Trados Aug 11, 2006

Diana, ka Jums veicas, vai izdevas rast risinajumu?

Latvia
Latvian to English
+ ...
TOPIC STARTER
diemžēl Aug 11, 2006

Doroteja wrote:

Diana, ka Jums veicas, vai izdevas rast risinajumu?

Doroteja, diemžēl pagaidām nekas nav atrisinājies. No Trados atbalsta mājas lapas ne ziņas, ne miņas. Esmu par jaunu instalējusi programmatūru. Kā jau bija sagaidāms - nekas nav mainījies.
Pārstāvis no kompānijas, kas man pārdeva Trados, nebūs pieejams līdz augusta beigām (kā par nelaimi arī atvaļinājumu laiks).
Būs jāķeras pie netradicionāliem līdzekļiem, t.i., datora smadzeņu iepravītājiem - dator-guru.
Vispār pieļauju iespēju, ka tā ir kāda programmatūras kļūda, jo proz.com Trados support forumā manīju, ka vēl vienam kadriņam tāda pati problēma.
Tad jau manīs.
Paldies par rūpēm!
Diāna

Aigars Kalnins
English to Latvian
Jautajums Sep 6, 2006

Cerams, ka tagad Jums ar Tradosu visas problemas ir atrisinajusas?

Latvia
Latvian to English
+ ...
TOPIC STARTER
Paldies visiem! Nov 19, 2006

Problēma ir atrisinājusies. Izrādījās, ka esmu vienkārši čutj-čutj neaptēstāka, nekā savos augstumos to biju iedomājusies. Visas pareizās valodas tagadiņ ir atrodamas visās vajadzīgajās vietās. The key words being - "visās vajadzīgajās vietās" - ne tur meklēju...
Vēlreiz paldies visiem!
Ar cieņu,
Diāna

lidoskate
Latvia
English to Latvian
TRADOS Mar 6, 2009

Velos iegadaties TRADOS!!! Kur to vislabak darit un cik tas izmaksas? Paldies jau ieprieks!

Uldis Liepkalns  Identity Verified
Latvia
Member (2003)
English to Latvian
+ ...
Baltijā Mar 7, 2009

Baltijā oficiālais izplatītājs ir
http://www.mestako.lv/index.php?sid=080000&raksts=142 ,
bet jāskatās, kur lētāk- pie viņiem vai ProZ Group pirkšanā.

Uldis

lidoskate wrote:

Velos iegadaties TRADOS!!! Kur to vislabak darit un cik tas izmaksas? Paldies jau ieprieks!

Pages in topic:   < [1 2]

There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »

Jautājums par TRADOS.

Wordfast Pro 3.0
Changing the face of translation memory

Exclusive discount for ProZ.com users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro 3.0 through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »