Натпревар по преведување на ProZ.com: во тек е финалното гласање
Thread poster: RominaZ

RominaZ  Identity Verified
Argentina
Member (2006)
English to Spanish
+ ...
Dec 20, 2007

Почитувани,

Би сакала да Ве поканам да земете учество во последниот круг од гласањето во 5-тиот натпревар по преведување.

Мило ми е што за прв пат откако започна овој натпревар, јазичниот пар англиски > македонски дојде до финале! Им благодарам на сите учесници.

Навистина би било значајно преведувачите кои работат во овој јазичен пар да го дадат својот глас да помогнат во изборот на победниците.

Гласањето завршува на 21 декември 2007 година, во 15 часот (ГМТ).

За да ги видите записите и да гласате, кликнете на http://www.proz.com/contests.

Вашиот глас може да одлучи. Се надевам дека ќе гласате

Поздрав,

Ромина


Direct link Reply with quote
 
booker
Local time: 08:00
French to Bulgarian
+ ...
:) Dec 20, 2007

овој јазичен пар?

It's a very original language, indeed.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Натпревар по преведување на ProZ.com: во тек е финалното гласање

Advanced search


PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums