Mobile menu

Off topic: Среќна 2008!
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 00:27
Member
English to Macedonian
+ ...
Jan 1, 2008

Почитувани колеги на македонскиот форум,

На сите вас ви пожелувам здравје, успех и се најубаво во Новата Година.

Секако дека 2007 ќе ја запамтиме како година на Македонскиот форум кој представува соодветно признавање на професионалното залагање и подршка на многу членови на овој форум на кои посебно им се заблагодарувам.


Шерефедин


Direct link Reply with quote
 

Gabriela Nikolova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 00:27
Member (2005)
English to Macedonian
+ ...
Среќна! Jan 1, 2008

Благодарам Шерефедине,

И јас се придружувам кон честитките и би сакала на сите ценети колеги и пријатели да им ја честитам Новата година, да посакам многу здравје, среќа, мир, спокој, љубов...бидете среќни!

Габриела


Direct link Reply with quote
 

Irena Kacarski-Kimova  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 00:27
Member (2006)
English to Macedonian
+ ...
Среќна и бериќетна! Jan 2, 2008

Шерефедин, Габи

и сите други драги колеги и пријатели на Proz.com,
ви пожелувам многу здравје и среќа, и секако дружба, соработка и професионален успех и признание во новата година!

Срдечен поздрав,

Ирена


Direct link Reply with quote
 

Gabriela Breslieva  Identity Verified
Local time: 00:27
English to Macedonian
+ ...
Честитки Jan 2, 2008

Драги колеги

Среќна Нова година, нека секој миг е исполнет со благосостојба, здравје, лјубов и успех на сите полиња. Се надевам секој сон ќе стане стварност. За многу години пријателства и соработка

Поздрав
Габи


Direct link Reply with quote
 

Biljana Vasileva Bojcev  Identity Verified
Macedonia (FYROM)
Local time: 00:27
English to Macedonian
+ ...
Среќна Нова година и Божиќ Jan 2, 2008

Почитувани колеги, ценети пријатели и драги соработници,

Искрено Ви посакувам Новата 2008 година да ја запаметите по среќата која ќе Ве следи, радоста што ќе блика од Вашите срца, љубовта што ќе ја почувствувате и успехот што ќе го доживеете на секое поле....

Истовремено, Габриела, би сакала да ти честитам за наградата со желби за побројни и поголеми успеси во иднина! Ова е вистински предизвик и се надевам дека ќе претставува поттик за помасовно учество веќе на следниот натпревар.

Со желби за поголема соработка и добро здравје,

Билјана

[Уредено на 2008-01-02 21:04]

[Уредено на 2008-01-02 21:17]


Direct link Reply with quote
 

alinguista  Identity Verified
Local time: 00:27
Member (2007)
English to Macedonian
+ ...
Среќна Нова 2008! Jan 8, 2008

Драги колеги,

Сè најубаво во Новата Година, вам и на вашите блиски. Многу успех и во професионалниот и во приватниот живот.

Поздрав,
Александра


Direct link Reply with quote
 

Radica Schenck  Identity Verified
Germany
Local time: 00:27
English to Macedonian
+ ...
Среќна Нова Година и Среќен Божиќ !! Jan 9, 2008

Ви пожелувам посреќна и поуспешна од минатата,

повесела и порадосна,

поспокојна и истовремено поинтересна

Нова 2008. Година!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Milena Čkripeska[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Среќна 2008!

Advanced search


LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs