Mobile menu

Problem with accents in Tripod-Lycos
Thread poster: Amy Duncan
Amy Duncan  Identity Verified
Local time: 08:37
Portuguese to English
+ ...
Aug 29, 2003

I'm wondering if anyone else has had this problem. I created a website a couple of years ago in Tripod, with pages in Portuguese and English. Everything was fine until recently. When I try to edit the Portuguese pages now, it will not accept accents. It eliminates not only the accents, but the letters containing them, as well (including ç). I have written several times to Tripod-Lycos about this, but have never received a reply. I don't believe it has anything to do with my computer, although I could be wrong.

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

Problem with accents in Tripod-Lycos

Advanced search

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »

All of
  • All of
  • Term search
  • Jobs