Mobile menu

Forums Index page not functioning
Thread poster: Jack Doughty

Jack Doughty  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 21:36
Member (2000)
Russian to English
+ ...
Aug 24, 2003

Just sent this as a Support request thinking I couldn't access Forums to post it, then thought of doing it this way from a topic on the home page.

Often in the past few days, and every time today, when I go to the Forum index/overview page, I can't get any further because nothing will respond to a mouse click, though I still have and can move the cursor. All I can do is press Ctrl+Alt+Del, which brings up a list of programs with ProZ highlighted, press "End Task" on it twice (that does respond to the mouse), then another "End Task" screen appears, I click on that and am out of ProZ and back to my desktop. Is anyone else experiencing this?


Direct link Reply with quote
 

Claudia Iglesias  Identity Verified
Chile
Local time: 18:36
Member (2002)
Spanish to French
+ ...
Are you talking of this page, Jack? Aug 24, 2003

http://www.proz.com/?sp=bb/new&action=Overview

All the links are working for me.


Direct link Reply with quote
 

Jack Doughty  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 21:36
Member (2000)
Russian to English
+ ...
TOPIC STARTER
At the moment, that one's OK Aug 24, 2003

Tried your link & there was no problem. That one is accessed from the Home Page, going down to the recent Forums postings and selecting "View all forums"; and also by selecting "Forums from within a topic or forum. Have just tried these and am now having no problem, though I was earlier.
The other way in is from the drop-down menus at the head of the home page, via "Community" & Forums". This produces a page line http://www.proz.com/?sp=bb and this line did produce this problem when I tried it a little while ago, but I have been there twice more since then and it has been OK. So maybe this is solving itself? Hope so. Thanks for your interest.


Direct link Reply with quote
 

Henry Dotterer
Local time: 16:36
SITE FOUNDER
Could be a load issue on either the server you accessed or your own computer Aug 24, 2003

That page is unique in that it is heavy, in terms of amount of data sent and effort required to access all recent forum data. We had some trouble with one of our web servers two days ago, and that could explain the intermittent outage you experienced.

The other possibility is the load on your machine. I would not normally consider that, but this page is one of the "fuller" pages we send, and your computer should not be choking on the page as a result of slow performance from our server.

Let me know, preferably via support request, if it recurs.

Thanks.


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Forums Index page not functioning

Advanced search






Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »



All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs