Mobile menu

Autorizatii pentru domeniile de activitate
Thread poster: adelamarie
adelamarie
Local time: 09:03
French to English
Aug 27, 2003

Buna ziua,
sunt la incept de drum si as avea nevoie nevoie de o serie de lamuririri. Am citit unele din raspunsurile d-voastra si imi par satisfacatoare.
1.Pentru inceput, as dori sa stiu urmatorul, lucru:firma are ca obiect principal de activitate "selectia si plasarea fortei de munca".Pe langa acesta mai exista o serie de alte obiecte de activitate.Pentru a activa in fiecare din aceste domenii am nevoie de autorizarea separata a fiecaruia?
2.In legatura cu cea de a doua problema - aici am nevoie de o explicatie.Pentru acreditarea obiectului principal de activitate (mentionat mai sus) am avut nevoie de anumite adeverinte (de la A.J.O.F.M., C.A.S., etc.), cum ca firma e la zi cu toate obligatiile (lucru evident, din moment ce firma nu are activitate).Cum se face ca la C.A.S. o astfel de adeverinta costa 500.000 lei?

Va multumesc anticipat,
Adela


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 09:03
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
consultatiii Aug 29, 2003

Draga Adela,
Noi aici ne ocupam de traduceri. Nu sunt foarte convinsa ca printre traducatori exista persoana care sa iti poata raspunde la aceste intrebari, poate ar trebui sa te adresezi la Finante sau unui avocat specxializat in astfel de probleme.
Multa bafta!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Autorizatii pentru domeniile de activitate

Advanced search


Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs