Exista ceva Dictionar cinegetic/ vanatoresc, sau de pescar???
Bernd Müller Germany Local time: 05:11 German to Romanian + ...
Jan 19
Onor colegi,
1. Dictionar cinegetic/ vanatoresc- care au fost vreodata scoase pe piata, in RO??
2. Dar de pescar/ pescarie?
Ma intereseaza atat titluri de enciclopedii, cat si de dictionare bilingve si
poliglote/ multilingve! Cat si eventualele online, RO/ DE, EN, FR, etc.- daca
exista asa ceva!
Pana in prezend nu-mi este cunoscut decat unul:
Dictionar cinegetic, roman, francez, german, englez.
editat de: ASOCIATA GENERALA A VINATORILOR SI PESCARILOR SPORTIVI,
editura: Bucuresti : [1965.
carte, printat deci
Salutari!
Bernd
[Editat la 2012-01-19 18:54 GMT]
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
catalina savu Romania Member (2005) German to Romanian + ...
Nu am avut rabdare sa-l studiez, dar poate te ajuta in vreun fel.
Exista de asemenea un glosar de peşti in baza de data a CE, dar nu ştiu să dau de el, ştiu că s-a tradus inclusiv în Ro.
Poate trimite cineva linkul.
O seara buna
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
TOPIC STARTER
Mersi, Catalina!
Jan 21
Am dat între timp de o serie de glosare pt. pescari- incl. multilinguale. Aici deci este OK.
Însă partea cinegetică, care mi-ar trebui pt. interpretariat, urgent, încă n-am lămurit-o, pare-se că nu există nimica în net, nici de info. ref. la altceva printat nu am reuşit să mai dau!
Un WE plăcut!
Subject:
Comment:
Marilena Berca Spain Local time: 05:11 Member (2009) English to Spanish + ...
TOPIC STARTER
Mersi, Marilena! Aşa ajutor, da!
Jan 23
Dar concluzia clară este că nu prea există dicţionare RO în acest domeniu.
De fapt, e normal: cine putea pe timpuri, cine poate astăzi să meargă la vânătoare, în toată lumea, de altfel??? Numai o mână de oameni, "cei 10.000 de sus, din vârful piramidei" au accesul şi posibilităţile!
Subject:
Comment:
TOPIC STARTER
Mersi, Marilena! Aşa ajutor, da!
Jan 23
Dar concluzia clară este că nu prea există dicţionare RO în acest domeniu.
Subject:
Comment:
To report site rules violations or get help, contact a site moderator:
SDL Trados Studio 2011 is the latest market-leading translation memory software from SDL. Now with Track Changes, Bilingual Word Files support, new Display Filter, AutoSuggest and more great details.
DVX2 Professional is the most popular version of Déjà Vu X2 and with good reason. Fast and flexible, Déjà Vu X2 Professional combines Atril’s Intelligent Quality technology with an array of powerful, customisable productivity and quality assurance