Firmă din S.U.A. caută interpret EnRo specializat în tehnică/chimie
George Blum Romania Local time: 06:12 Member English to Romanian + ...
Jan 20
Stimaţi colegi,
Am primit azi (după care am fost chemat şi la telefon) următorul mesaj:
----------------
Suntem in cautare de un translator de limba engleza tehnica (chimie) pe durata Februarie 5 – Februarie 10, 2012. O echipa de 4 persoane de la LSB Industries Chemical Division, va face o vizita in Romania la sediul fostului combinat Doljchim, Craiova pentru discutii tehnice.
Va rog sa imi comunicati daca ati fi dispus sa ne ajutati la discutii si in ce conditii.
----------------
Clientul fiind o corporaţie mare, "the sky is the limit" pentru tarif. Mi s-a mai comunicat că se va pleca de la Ploieşti, via Bucureşti cu maşina închiriată de americani, revenirea avînd loc vineri după amiaza cu aceeaşi maşină.
I-am comunicat că nu mă pot angaja, dar a insistat atît de mult încît a trebuit să-i promit că voi încerca să-l ajut să găsească pe cineva. Deci dacă este cineva interesat, sau cunoaşte pe cineva potrivit pentru această sarcină, o/îl rog să mă anunţe de urgenţă.
PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.
A fully featured online CAT tool and TMS, with no installation required, and a simple, intuitive interface. Maximize linguistic assets by sharing in real time as you collaborate with colleagues. Make use of next generation, cloud-based translation technol