Mobile menu

Înscrierea la Curtea de Apel
Thread poster: Liana Coroianu

Liana Coroianu
Local time: 03:22
French to Romanian
+ ...
Apr 19, 2005

Bună ziua,

Urmăresc de ceva vreme dicuţiile de pe acest forum şi pot să spun că sunt foarte interesante. Vreau să vin cu informaţii noi pentru cei interesaţi, pentru cei care doresc să se ├«nscrie la Curtea de Apel. Citind şi pe formul acesta un topic asemănător, precum şi ├«n ATR FLASH Nr. 28/2005, am plecat să mă ├«nscriu şi eu, av├ónd autorizaţie de la Ministerul Justiţiei din 2003. La Curtea de Apel Oradea (oraşul de care aparţin) mi s-a spus că trebuie să fac o cerere de ├«nscriere care se inregistrează la Registratură, apoi să aduc autorizaţia ├«n original+copie după aceasta, copie după cartea de identitate, certificat de căsătorie, dacă este cazul, şi ştampilă. Am rămas surprinsă că ├«mi trebuie ştampilă pentru că din discuţiile de pe forum nu reieşea că ├«ţi trebuie şi aceasta. Ştampila mi-a trebuit pentru că ├«n registrul ├«n care am fost ├«nscrisă este un loc pentru aceasta. Apoi, pe autorizaţia ├«n original mi s-a pus ştampila Curţii de Apel Oradea şi scrie data ├«n care s-a făcut ├«nregistrarea şi "Luat ├«n evidenţă la Curtea de Apel". Se pare că nu toate Curţile de Apel din Rom├ónia se ghidează după aceleaşi reguli.
O zi bună tuturor
Liana

[Edited at 2005-04-19 16:21]


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 03:22
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
este normal Apr 19, 2005

Nu exist─â norme de aplicare pentru L178/97 ┼či din cauza asta cerin┼úele pot s─â difere de la un ora┼č la altul. E bine s─â merge┼úi s─â ├«ntreba┼úi ├«ntotdeauna. C├ó┼úi juri┼čti, at├ótea opinii.

Direct link Reply with quote
 

Ildik├│ Szab├│  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 01:22
English to Romanian
+ ...
inscriere Aug 10, 2005

Eu am aflat de aici, din forum ca trebuie sa solicit luarea in evidenta la Curtea de Apel; eu sunt din Zalau si am crezut ca atunci eu trebuie sa ma duc la Curtea De Apel din Cluj, pentru ca la Zalau nu este Curte de Apel; m-am dus la Curtea de Apel din Cluj, si atunci mi-au spus ca trebuie sa ma duc la Tribunalul din Zalau....
Am scris in forum ca daca cineva mai are probleme sau nelamuriri in legatura cu luarea in evidenta....sa nu mearga in alt oras.


Direct link Reply with quote
 

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 03:22
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Legea 110/2005 Aug 10, 2005

specific─â ├«n mod clar c─â luarea ├«n eviden┼ú─â se face la tribunal. Este o schimbare benefic─â introdus─â de parlament la OG 11/2005. Vezi ┼či ATR Flash nr. 10.

Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Înscrierea la Curtea de Apel

Advanced search


LSP.expert
YouÔÇÖre a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. ItÔÇÖs easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
D├ęj├á Vu X3
Try it, Love it

Find out why D├ęj├á Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs