Mobile menu

Să îmbunătăţim ProZ.com! - Contribuţii binevenite
Thread poster: Cristiana Coblis

Cristiana Coblis  Identity Verified
Romania
Local time: 13:29
Member (2004)
English to Romanian
+ ...
Sep 21, 2006

Dragi colegi,
ProZ.com înseamnă mult pentru fiecare dintre noi, ca traducători profesionişti, şi pentru comunitatea traducătorilor de limbă română.
Henry, fondatorul sitului, a lansat de curand o provocare la care vă invit călduros să participati: Numiţi trei măsuri pe care le-aţi lua pentru a îmbunătăţi ProZ.com, dacă v-aţi afla la conducerea sitului pentru o săptămână.
Tot ce trebuie să facem este să ne gândim la trei măsuri şi să le publicăm în firul de discuţie: http://www.proz.com/topic/55502
Este o şansă de a ne exprima dorinţele şi de a pune obiective sau propuneri noi, în care credem, în planul de dezvoltare al ProZ.com pentru viitorul apropiat. Pe baza sugestiilor publicate în acest fir de discuţie, se va realiza un plan de dezvoltare a sitului.
Nu vă sfiiţi, daţi glas propunerilor voastre pentru a face ProZ.com mai bun şi mai util traducătorilor şi afacerilor noastre. Orice idee este binevenită şi mai multe capete judecă mult mai bine
Cerinţa este ca fiecare membru să publice un singur mesaj, conţinând trei propuneri de îmbunătăţire care să nu depăşească 250 de cuvinte.
Vă mulţumesc anticipat şi vă urez mult spor şi cât mai multe traduceri.

[Editat la 2006-09-21 20:57]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderator(s) of this forum
Lucica Abil[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

Să îmbunătăţim ProZ.com! - Contribuţii binevenite

Advanced search


CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »
memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs