Mobile menu

Программы распознавания голоса
Thread poster: AlexKratly
AlexKratly
United States
Local time: 20:27
English to Russian
+ ...
Mar 6, 2002

Кто-нибудь может поделиться своим опытом работы с российскими разработками прогамм распознавания голоса/печати с голоса? Это был русифицированный варинт американского \"Dragon\" и назвали его, на мой взгяд, очень удачно \"Горынычем\".
[addsig]


Direct link Reply with quote
 

Natalie  Identity Verified
Poland
Local time: 02:27
Member (2002)
English to Russian
+ ...
Я могу поделиться, к сожалению, неудавшимся опытом Mar 6, 2002

Я одно время очень загорелась этой идеей и пыталась заинсталлировать все, что нужно для работы такого рода программ. У меня была тогда английская версия Горыныча, то бишь Dragon. Оказалось, что нужно доинсталлировать два майкрософтовских компонента (под Windows), кажется, это называлось \"машиной распознавания речи\" или что-то в этом духе, какие-то там драйверы и прочие нужные вещи. В итоге все это и так не заработало, поскольку оказалось, что моя sound card хоть и вполне хорошая, но не обладает свойством full triplex. А потому ни микрофон не работает, ни все это добавочное хозяйство. А потом некогда стало, руки не доходят. Вот и весь опыт, к сожалению...

Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Программы распознавания голоса

Advanced search


Translation news in Russian Federation





TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »
SDL Trados Studio 2017 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2017 helps translators increase translation productivity whilst ensuring quality. Combining translation memory, terminology management and machine translation in one simple and easy-to-use environment.

More info »



All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs