Multiterm iX loses connection during translation
Thread poster: Tangopeter
Tangopeter

Local time: 06:56
English to Dutch
+ ...
Jul 28, 2005

Hi all, do you recognize this problem?
WB's term recognition works fine for, say, 50 segments of translation via TagEditor, but suddenly doesn't run along anymore in Workbench. After closing WB, opening it again and reconnecting TE (Tools > Connect to Workbench) term recognition functions fine again, but only temporarily. (Closing & reopening TE or MTiX has no apparent effect, nor has re-registering). Any suggestions?
[Trados 6.5.5.438, MTiX 6.2.0.438]
PS. New symptom: Registering renders only the first two lines (Registering TRADOS components & Registering the Filter Framework) and stops...

[Edited at 2005-07-29 06:36]


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Multiterm iX loses connection during translation

Advanced search







PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »



Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums