Mobile menu

Multiterm IX problems
Thread poster: Channa Montijn

Channa Montijn  Identity Verified
Netherlands
Local time: 09:20
Member (2003)
English to Dutch
+ ...
Sep 22, 2005

Dear all

When using Multiterm IX with Tageditor 6.5 it works fine for a couple of sentences and then suddenly does not recognizes the same words used before: closing the TM, TE and starting again helps for just another few sentences... I am obliged to use the MT. Is this a known problem and how can I solve it?
Thanks in advance!


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

Multiterm IX problems

Advanced search


Translation news related to SDL Trados





LSP.expert
You’re a freelance translator? LSP.expert helps you manage your daily translation jobs. It’s easy, fast and secure.

How about you start tracking translation jobs and sending invoices in minutes? You can also manage your clients and generate reports about your business activities. So you always keep a clear view on your planning, AND you get a free 30 day trial period!

More info »
PerfectIt consistency checker
Faster Checking, Greater Accuracy

PerfectIt helps deliver error-free documents. It improves consistency, ensures quality and helps to enforce style guides. It’s a powerful tool for pro users, and comes with the assurance of a 30-day money back guarantee.

More info »



All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs