Mobile menu

MultiTerm does not display after installation
Thread poster: HWeiner
HWeiner
Local time: 13:46
English to Dutch
+ ...
Nov 15, 2005

Hi all,

I was wondering if there's anyone who could help me with the following.

I am using Trados 6.5 Freelance and MultiTerm Workstation (no version number mentioned on the box).

My computer crashed so I had to reinstall everything.

Trados works fine after reinstalling, but MultiTerm doesn't.

When I go to Programs/Trados/Multiterm and click the icon, nothing happens. When I go to C:\Trados\Mtix\Multiterm\ and double-click on multiterm.exe, nothing happens either.

I've tried uninstalling and reinstalling but that hasn't helped either.

I've also rebooted but that didn't make any difference.

I have checked under Windows Task Manager/Processes, and Multiterm.exe is shown there. So it seems to be running, but the screen is simply not displayed.

Any ideas???

Many many thanks.

Best regards,

Heleen


Direct link Reply with quote
 


To report site rules violations or get help, contact a site moderator:


You can also contact site staff by submitting a support request »

MultiTerm does not display after installation

Advanced search


Translation news related to SDL Trados





Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »



All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs