Mobile menu

target htm files translated in tag editor not displaying image placeholders
Thread poster: transatlantic
Local time: 05:30
German to English
Feb 22, 2006

I'm experiencing a strange quirk in tag editor. After I save my translated html file, the browser doesn't display the image placeholders.

It wasn't doing this last week. The image place holders display in tag editor preview.

I have

- checked the files: the source code seems intact
- inserted an actual image: the browser displays it
- opened and resaved one of the ttx files from last week, which haven't been touched since: same thing here, the image placeholders aren't displayed.
- playing around with the tag editor document protect settings: hasn't helped

It just looks odd, because the Alt tags' text is displayed as normal text, instead of within a placeholder box.

Has anyone come across this?


TagEditor 6.5.1

Direct link Reply with quote

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

You can also contact site staff by submitting a support request »

target htm files translated in tag editor not displaying image placeholders

Advanced search

Translation news related to SDL Trados

Wordfast Pro
Translation Memory Software for Any Platform

Exclusive discount for users! Save over 13% when purchasing Wordfast Pro through Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value

More info »
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »

All of
  • All of
  • Term search
  • Jobs