Ivan Vatovic Serbia Local time: 08:08 English to Serbian + ...
Oct 15, 2010
Pozdrav svima,
Nadam se da su svi upoznati sa brojnim "prevodilackim" prevarama ali ako ima onih koji nisu:
Prime translations trazi prevodioce sa engleskog na bosanski (prilicno sturo napisan emejl). Kada sam ih zamolio da mi detaljnije objasne o cemu se radi stigao je emejl da samo treba da nabavim Systran preko njih a da ce mi oni obezbediti posla preko glave i da se investicija isplati. Naravno, u pitanju je prevara.
Sedmi post (Anca Petrescu) je identican slucaj kao moj.
Inace, proz ima dobar forum o prevarama, ovo je druga koja meni stize. Pre nekoliko meseci je stigla "molba" za simultano prevodjenje na Frushkoj Gori (ja platim msestaj a lik mi napise cek).
Nadam se da ce ovo nekome pomoci.
Pozdrav,
Ivan
Subject:
Comment:
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
Stanislava Blagojevic Belgium Local time: 08:08 Member (2009) German to Serbian + ...
The contents of this post will automatically be included in the ticket generated. Please add any additional comments or explanation (optional)
lidija68 Italy Local time: 08:08 Member (2010) Italian to Serbian + ...
Besplatne probne verzije
Oct 16, 2010
Naravno da su prevare, ali ako neko baš želi da proveri, može da odgovori da poseduje Systran (a i ostale prevodilačke programe) jer za skoro sve postoje besplatne probne verzije (od 30 do 60 dana) koje možemo da instaliramo. Pa ako oni baš imaju toliko posla neka slobodno pošalju te tekstove a mi ćemo da prevodimo.
Lidija
Subject:
Comment:
Exclusive discount for ProZ.com users!
Save over 13% when purchasing Wordfast Pro 3.0 through ProZ.com. Wordfast is the world's #1 provider of platform-independent Translation Memory software. Consistently ranked the most user-friendly and highest value
Save time by automatically extracting terms. 15% off!
SDL MultiTerm Extract 2011 allows you to automatically create candidate term lists from your existing documentation. This removes the manual effort involved with traditional terminology creation, allowing you to rapidly add terms to SDL MultiTerm.