Mobile menu

Veliko HVALA od srca!!!
Thread poster: Sladjana

Sladjana  Identity Verified
Montenegro
Local time: 05:28
English to German
+ ...
Sep 3, 2006

Ovim putem zelim da se zahvalim svim kolegama, koji su mi izasli u susret i pomogli mi preko ovog sajta u prevodu jednog velikog projekta, vezano za Software aoplikaciju sa SRPSKOG na NJEMACKI JEZIK. Prevod je bio vrlo komplikovan, jer nije bilo nikakvog kontkesta, vec je izvorni dokument na njemackom jeziku bio vrlo suvorparan!

Ne bih sada nabrajala imena kolega pojedinacno, jer se bojim da ne preskocim nekoga. Vjerujem, da ce se sami prepoznati u ovome!

Zelim da istaknem, da mi je izuzetno drago da medju nama ima i kolega, koji su izuzetno kolegijalni, jednostavni, prirodni i davaju sve od sebe da pomognu "u nevolji".

Zaista ste zasluzili veliko priznanje! Hvala Vam svima jos jedna put!

Sladja


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Veliko HVALA od srca!!!

Advanced search


Translation news in Serbia

Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »All of ProZ.com
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs