| User | Thread poster: M. Ali Bayraktar Studio Akademik? |
M. Ali Bayraktar Turkey Local time: 08:41
 Member English to Turkish + ... |
Merhaba
http://trados.set-soft.com/SdlPrices.aspx
Set Soft'un yukarıdaki linkinde SDL Studio 2009 Akademik adı altında 644 TL fiyatlı bir program var
Bunu kullanan bilen var mıdır?
Neler kısıtlanmış veya neden öyle ucuz bu?
Şimdiden teşekkürler
M. Ali | | | |
shule Turkey Local time: 08:41
 Member (2005) English to Turkish + ... |
SDL Trados Akademik farklı, kısıtlanmış bir ürün değil, kampanya.
Türkiye’deki Üniversitelerden birinde görev yapmakta olan, Türkiye’de ikamet eden öğretim üyeleri ve Türkiye’deki üniversitelerden birinde öğrenimine devam etmekte olan üniversite öğrencileri yararlanabilir. O yüzden ucuz. | | | |
Selcuk Akyuz Turkey Local time: 08:41
 Member (2006) English to Turkish + ... | |
A. Sercan Turkey Local time: 08:41
 Member (2009) English to Turkish + ... |
Belirtilen kampanya 1 ay önce sona ermiş ( 99$ sadece Eylül ayında geçerli)
yeni fiyat bulunduğunuz üniversiteye göre 149 $ - 199$ arası değişiyor.
Dil bölümünde okuduğunuza dair belgeyle lisans alıyorsunuz.
farklı fakültelerde ( Mühendislik vs.) okuyanlar için education@sdl.com
Selamlar | | | |
 Member (2006) English to Turkish + ... | | Set-Soft yine de pahalı | Nov 26, 2009 |
SDL'nin kendi verdiği fiyat 199 USD (yaklaşık 300 TL) bile olsa Set-Soft'un fiyatının yarısından daha az. | | | |
Merhaba
Akademik - SDL Trados Studio 2009 FL Plus, fiyatı 100 lira ucuzlamış. Yeni fiyat 542 lira. Üniversitelerde akademisyen veya öğrenci olmanız yeterli.
[SDL Trados Akademik adı altında yapılan lisanslama, ürüne herhangi bir özellik eklemez veya üründen herhangi bir özellik çıkarmaz].
A.Yetim | | | |
 Member (2006) English to Turkish + ... | | Türkiye'de Trados niye bu kadar pahalı | Feb 2, 2010 |
Trados Professional (floating license) fiyatının Polonya'da 1600-1650 Euro arasında olduğunu öğrendim, oysa Türkiye'de Set Soft yaklaşık 2500 Euro (5308 TL) fiyat koymuş buna. | | | |
Ayşe Kıvılcım Ulucak Turkey Local time: 08:41
Partial member (2009) English to Turkish | | Set-Soft'tan almak zorunlu değil, değil mi? | Feb 2, 2010 |
Anladığım kadarıyla hangi bölümde okuduğumuz fark etmiyor. Eğer öyle ise, Trados bizi doğrudan Türkiye temsilcisine yönlendirmiyor ve biz istersek doğrudan Trados'un kendi web sitesinden Trados Akademik Lisansı alabiliyoruz.
Doğru mu anlamışım? | | | |
Ben 2 hafta önce Studio Akademik lisansı satın aldım, fiyatı 460 lira, %18 kdv eklenince (82 lira) toplam fiyat 542 lira oluyor. Bilemiyorum ama Polonya da kdv türü vergi var mı?
Diğer ülkelerden Internet üzerinden lisans satın alınıyor mu? | | | |
There is no moderator assigned specifically to this forum.