Sondazh 2 - Votoni
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 14:04
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Sondazh 2 - Votoni May 14, 2003

Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.

Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:Të fitohen:Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ dhe jo 4 KudoZ

Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ

Alternativa 3: Asnjë lloj pike

Alternativa 4: Vini mendimin tuaj nëse është i ndryshëm nga tri alternativat e mësipërme

(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).

Faleminderit për kohën tuaj.[ This Message was edited by: monika on 2003-05-16 03:31]


Direct link
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 14:04
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Alternativa 1 May 15, 2003

Jam për alternativën 1

Direct link
 

Arben Seva  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 21:04
Member (2003)
English to Albanian
+ ...
KudoZ May 15, 2003

Quote:


On 2003-05-14 19:41, monika wrote:

Ky sondazh ka lidhje me sondazhin e parë.

Nëse mendoni se duhet bërë dallim mes pikëve që merren nga pyetjet Easy dhe nga ato Pro, atëherë çfarë lloj pikësh dhe sa pikë duhet të jepen për pyetjet Easy? Cili mendoni ju do të jetë varianti më i mirë nga variantet e mëposhtme:Të fitohen:Alternativa 1: Pikë BrowniZ dhe jo KudoZ

Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ

Alternativa 3: Asnjë lloj pike

Alternativa 4: Shkruani variantin tuaj

(p.s. Ju lutem shkruani përgjigjen tuaj në titullin e mesazhit tuaj).

Faleminderit për kohën tuaj.

Direct link
 

Edi  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 2: 2 pikë KudoZ dhe 2 pikë BrowniZ May 15, 2003

Jam për alternativën e dytë.

Direct link
 

Albina  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 4 May 15, 2003

1 kudoZ, 3 browniZ

Direct link
 

illyricus
Italy
Local time: 22:04
Albanian to Italian
+ ...
Alternativa 3 May 16, 2003

G. Luka

Direct link
 

Eno Damo  Identity Verified
Local time: 14:04
English to Albanian
+ ...
Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ May 16, 2003

Alternativa 1: 4 Pikë BrowniZ

Direct link
 

Kozeta Elzhenni  Identity Verified
English to Albanian
+ ...
Alternativa 1- 4 BrowniZ May 17, 2003

Jam per Alternativen 1 - 4 BrowniZKozi

[ This Message was edited by: kozy on 2003-05-17 02:50]


Direct link
 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 14:04
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Faleminderit May 25, 2003

Faleminderit të gjithë pjesmarrësve të këtij sondazhi.
Monika


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Sondazh 2 - Votoni

Advanced search


SDL Trados Studio 2017 for €415/$495 with free eLearning
Get the cheapest prices for SDL Trados Studio 2017 on ProZ.com

Join this translator’s group buy brought to you by ProZ.com and buy SDL Trados Studio 2017 Freelance for only €415 / $495 / £325 / ¥60,000 For this month only – receive SDL Trados Studio 2017 - Getting Started eLearning for FREE.

More info »
SDL MultiTerm 2017
Guarantee a unified, consistent and high-quality translation with terminology software by the industry leaders.

SDL MultiTerm 2017 allows translators to create one central location to store and manage multilingual terminology, and with SDL MultiTerm Extract 2017 you can automatically create term lists from your existing documentation to save time.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search