Rreth etikës në ProZ.com
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 04:18
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
May 16, 2003

Të nderuar kolegë,

Së pari uroj që të gjithë të jeni mirë me shëndet, familje e çdo gjë tjetër që ju dëshiron zemra. Dëshiroj të bëj një koment të shkurtër sot në lidhje me etikën e përdorur në ProZ.com, si dhe të rikujtoj disa nga rregullat e kësaj etike.

\"...The ProZ.com discussion forums are a free, private service provided to ProZ.com users in order to discuss translation-related topics. The following Rules of Etiquette have been created to provide a pleasant, results-oriented atmosphere for discussion.By posting a message in the forums, you agree to be bound by the ProZ.com Rules of Etiquette and Terms of Use. Postings that violate any of the Rules will be deleted in their entirety. Users who violate the Rules or Terms may be blocked from accessing these services and future interactive products and features.The following are not allowed:

Advertising or any form of commercial solicitation

The use of profanity, obscenities, or objectionable language

Impersonating others or using assumed identities

Use of unauthorized copies of material (copyrighted, trademarked, or otherwise protected)

Personal attacks on others

Comments made on another\'s behalf (ex. \"Jenny thinks...\")

Straying off the discussion topic within a thread

Inhibiting any other user from using and enjoying the service

Posting or transmitting anything containing a virus or other harmful component

Posting any comment or topic that is controversial or political in nature, and is not related to the language industry or the art of translation...\"Kur bëni komente të ndryshme, ju lutem përqëndrohuni vetëm në anën gjuhësore të çështjes në fjalë. Nuk do të tolerohen ofendimet e asnjë lloji dhe të asnjë pale. Duhet patur parasysh se mbas çdo profili, emri, pseudonimi etj. qëndron një koleg inteligjent, me personalitet, kulturë të madhe dhe mbi të gjitha me sedër. Mbas çdo profili, emri, pseudonimi etj. mund të qëndrojë ndonjë profesori juaj i dikurshëm që me modesti nuk e shfaq emrin e vet, ndonjë person i respektuar apo thjesht mund të qëndrojë dikush që mund ta njihni. Mendoni si për veten tuaj.

Kjo është vetëm një kujtesë, ju lutem mos hapni biseda jokonstruktive dhe që nuk i vlejnë askujt, le më që nuk sjellin asnjë të mirë. Nëse keni konflikte me ndonjë anëtar të këtij forumi, mundohuni ta zgjidhni drejtpërdrejt me të, dhe jo duke futur në lëvizje anëtarët e tjerë.

...Jeta është e shkurtër, shumë e çmuar dhe tepër e brishtë; le t\'i fokusojmë energjitë tona në të bërit mirë dhe jo grindjeve, zënkave apo inateve personale. Ngacmimet nuk janë të pranueshme për askënd dhe ju lutem mos bini në atë nivel. Çdo gjë e këndshme dhe konstruktive është e mirëpritur.

Me respekt,

Moderatorja, Monika Coulsonp.s. Ju lutem mos iu përgjigjni këtij mesazhi dhe as mos filloni ndonjë tjetër si kundërpërgjigje. E shkruajta këtë mesazh vetëm për të na vënë të gjithëve në mendime, duke filluar nga vetja ime. Ju falënderoj të gjithëve për mirëkuptimin.[ This Message was edited by: monika on 2003-05-19 22:12]


Direct link
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Rreth etikës në ProZ.com

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
PDF Translation - the Easy Way
TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation.

TransPDF converts your PDFs to XLIFF ready for professional translation. It also puts your translations back into the PDF to make new PDFs. Quicker and more accurate than hand-editing PDF. Includes free use of Infix PDF Editor with your translated PDFs.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search