Kërkohen informata për disa punëdhënës mashtrues
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 11:50
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Jun 8, 2003

Përshëndetje të gjithëve,
Në qoftë se keni punuar për njëfarë John Sabalow ose Emma Mancia dhe jeni mashtruar prej tyre, (ashtu si dhjetra përkthyesë të tjerë), ju lutem më kontaktoni me të gjitha informatat që keni për ta. Po bëhen përpjekje që të mblidhen të gjitha informatat e nevojshme, pasi ata, (dyshohet se John Sabalow = Emma Mancia) kanë mashtruar shumë përkthyesë. Megjithatë, shpresoj që asnjë përkthyes shqiptar të mos ketë rënë në grackën e tyreicon_biggrin.gif
Me respekt,
Monika

[Edited at 2003-06-08 18:50]


 

Rozafa
Albanian to English
+ ...
Faleminderit Jun 19, 2003

Faleminderit Monika per kujdesin qe tregon ti dhe moderatoret e tjere te Prozit per te gjithe ne anetaret.

Rozafa
(edhe pse nuk me ka rene rasti te bashkepunoj me njerezit e permendur me siper).


 

Paricehr Nozohour Moerk
Denmark
Local time: 18:50
English to Italian
+ ...
COULD YOU PLEASE TRANSLATE YOUR POSTING INTO ENGLISH? Jul 16, 2003

Hi Monika,
I am looking for some references on Emma Mancia and Inter-Translations. I was hoping that you were giving some feedback on this person in your message below.
Can you help me on this?
Thanks,
Pari

Monika Coulson wrote:

Përshëndetje të gjithëve,
Në qoftë se keni punuar për njëfarë John Sabalow ose Emma Mancia dhe jeni mashtruar prej tyre, (ashtu si dhjetra përkthyesë të tjerë), ju lutem më kontaktoni me të gjitha informatat që keni për ta. Po bëhen përpjekje që të mblidhen të gjitha informatat e nevojshme, pasi ata, (dyshohet se John Sabalow = Emma Mancia) kanë mashtruar shumë përkthyesë. Megjithatë, shpresoj që asnjë përkthyes shqiptar të mos ketë rënë në grackën e tyreicon_biggrin.gif
Me respekt,
Monika

[Edited at 2003-06-08 18:50]


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 11:50
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Answer to Paricehr Jul 16, 2003

Dear Paricehr,
I will contact you directly,
Monika[quote]Paricehr Nozohour wrote:

Hi Monika,
I am looking for some references on Emma Mancia and Inter-Translations. I was hoping that you were giving some feedback on this person in your message below.
Can you help me on this?
Thanks,
Pari


 

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 11:50
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
TOPIC STARTER
Procedurë ligjore Jul 2, 2004

Nëse ka ndonjë përkthyes që ka punuar për Inter-Translations dhe nuk është paguar, ju lutem më kontaktoni mua ose ndonjë moderator tjetër të punëve (Job Moderator) në ProZ.com për informata të mëtejshme. Sapo u njoftova se një grup përkthyesish që nuk janë paguar prej tyre filluan procedurën ligjore kundër tyre. Nëse njihni ndonjë tjetër që ka punuar për ta, mund t'ua transmetoni këtë lajm.
Gjithë të mirat,
Monikaicon_biggrin.gif

Monika Coulson wrote:

Përshëndetje të gjithëve,
Në qoftë se keni punuar për njëfarë John Sabalow ose Emma Mancia dhe jeni mashtruar prej tyre, (ashtu si dhjetra përkthyesë të tjerë), ju lutem më kontaktoni me të gjitha informatat që keni për ta. Po bëhen përpjekje që të mblidhen të gjitha informatat e nevojshme, pasi ata, (dyshohet se John Sabalow = Emma Mancia) kanë mashtruar shumë përkthyesë. Megjithatë, shpresoj që asnjë përkthyes shqiptar të mos ketë rënë në grackën e tyreicon_biggrin.gif
Me respekt,
Monika


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Kërkohen informata për disa punëdhënës mashtrues

Advanced search


Déjà Vu X3
Try it, Love it

Find out why Déjà Vu is today the most flexible, customizable and user-friendly tool on the market. See the brand new features in action: *Completely redesigned user interface *Live Preview *Inline spell checking *Inline

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search