Suksese Sherefedinit në rolin e moderatorit
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 13:07
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Dec 30, 2008

Dëshiroj t'i uroj mirëseardhjen Sherefedinit, në rolin e moderatorit për KudoZ në gjuhët e mëposhtme:
shqip < > frëngjisht, maqedonisht < > anglisht, frëngjisht < > maqedonisht dhe italisht < > maqedonisht.

Suksese dhe gjithë të mirat,

Monika[Edited at 2008-12-30 16:12 GMT]


Direct link Reply with quote
 

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 21:07
Member
English to Macedonian
+ ...
Faleminderit Dec 30, 2008

E nderuar Monika,

Ju faleminderit për urimet e shprehura.

Shfrytëzoj rastin që të gjithë anëtarëve shqipfolës të ProZ.com-it t'u uroj një Vit të Ri plot shëndet, mirëqënie, paqë në jetë dhe suksese në punë!

Sherefedini


Direct link Reply with quote
 

Gentiana Kasemi  Identity Verified
Albania
Local time: 21:07
Member (2007)
Albanian to Italian
+ ...
Urime dhe Gëzuar! Dec 30, 2008

Urime Sherefedin edhe nga ana ime!

Gjithashtu dëshiroj t'ju uroj të gjithë kolegëve Gëzuar Vitin e Ri 2009! E kalofshi sa më mirë festën dhe suksese të gjithanshme për vitin 2009.

Shëndet
Genta


Direct link Reply with quote
 

Ledja  Identity Verified
United Kingdom
Local time: 20:07
Member (2008)
English to Albanian
+ ...
Urime, Sherefedin! Dec 30, 2008

Paskeni marrë goxha nismë për vitin e ri, ju uroj punë të mbarë.

Gjithashtu gëzuar 2009-n dhe komunitetit të përkthyesve shqiptarë, qoftë një vit i mbarë për këdo dhe kalofshi mirë pranë familjeve tuaja!

Përshëndetje të përzemërta,
Ledja


Direct link Reply with quote
 

Juliana Cullafiq
Albania
Local time: 21:07
Member
English to Albanian
+ ...
Urime! Dec 31, 2008

Shumë urime Sherefedin dhe Gëzuar për shumë vjet.

Gjithë të mirat,
Juliana


Direct link Reply with quote
 

Roland_Lelaj  Identity Verified
Canada
Local time: 15:07
Member (2008)
English to Albanian
+ ...
Përgëzime Sherefedin! Jan 1, 2009

Urimet më të mira e të përzemërta për nje vit të ri me rezultate edhe më të larta e suksese.

Urime mbarë komunitetit të përkthyesve shqiptarë për një bashkëpunim frytdhënës e dinjitoz.

roland


Direct link Reply with quote
 

Αlban SHPΑTΑ  Identity Verified
Albania
Member (2008)
English to Albanian
+ ...
Urime dhe suksese Jan 2, 2009

Përgëzime Sherefedinit për rolin e moderatorit.

Shfrytëzoj rastin t'u uroj suksese, harmoni e pozitivitet të gjithë përkthyesve shqiptarë gjatë këtij viti të ri!


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Urime Sherefedin Jan 2, 2009

Urime dhe suksese Sherefedin!

Gjithashtu, gëzuar Vitin e Ri 2009!
Eva

Monika Coulson wrote:

Dëshiroj t'i uroj mirëseardhjen Sherefedinit...


Direct link Reply with quote
 

amurati
Local time: 21:07
English to Albanian
+ ...
Urime roli si dhe viti i ri 2009 Jan 2, 2009

Për rolin e ri të roj të kesh shumë suksese a për vintin e ri mesazhi në vijim.
Urime viti i ri edhe shpresoj që ky vit të na sjellë shumë të mira e plotë begati!


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Suksese Sherefedinit në rolin e moderatorit

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search