Off topic: Ditëlindja e ProZ.com
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 19:37
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Aug 25, 2003[Edited at 2003-08-25 15:40]


Direct link Reply with quote
 
Borana Moisiu
Albania
Local time: 03:37
English to Albanian
+ ...
Gëzuar ditëlindjen! Aug 25, 2003

E dashur Monika,
faleminderit shumë për urimet. Edhe unë dua t'ju falënderoj juve dhe të gjithë anëtarët e ProZ.com për frymën e mirë të bashkëpunimit që kam gjetur këtu. Forumet e ProZ.com (sidomos ato në gjuhën shqip) janë mjaft të vlefshme dhe interesante. Edhe një herë Gëzuar Ditëlindjen dhe faleminderit të gjithë miqve që kam gjetur në ProZ.com.
Borana


Direct link Reply with quote
 
mergim  Identity Verified
United States
Local time: 21:37
English to Italian
+ ...
Regarding Proz.com's birthday Aug 31, 2003

Monika Coulson wrote:[Edited at 2003-08-25 15:40]


Happy birthday to ... all of us (members of Proz.com) and many, many returns.
Mergim


Direct link Reply with quote
 
Eva T
English to Albanian
+ ...
Mire se ju gjej Sep 2, 2003

Te dashur miq,
deshiroj te ju falenderoj per kete faqe interneti kaq interesante. Me ka lene mbresa shume. Jam shume e lumtur qe pata mundesine te behem anetare e grupit tuaj.
Eva


Monika Coulson wrote:[Edited at 2003-08-25 15:40]


Direct link Reply with quote
 
Borana Moisiu
Albania
Local time: 03:37
English to Albanian
+ ...
ProZ.com Sep 11, 2003

Mirë se vjen Eva,
keni gjetur një faqe interneti tepër fantastike. Edhe unë jam anëtare e re e ProZ.com por jam lidhur kaq shumë saqë nuk mund ta imagjinoj dot tani punën e përkthimit pa të. Gjëja më e bukur është se takohesh me shumë anëtarë dashamirës, shkëmben eksperienca dhe mëson nga të tjerët, por edhe ke mundësi të ndihmosh të tjerët. Çfarë mund të them më shumë? Tek-tuk kam vënë re ndonjë anëtar(e) ambicioz(e) e xheloz(e), por siç siç e themi ne, "nuk ka pyll pa dosa". Numri i anëtarëve dashamirës dhe të gatshëm për të ndihmuar e kalon dhe stërkalon atë të atyre që përmend në fjalinë e mësipërme.
Por mos merr vetëm mendimin tim, shikojeni dhe provojeni vetë. Uroj që edhe juve t'ju pëlqejë po aq shumë.
Borana


Eva T wrote:

Te dashur miq,
deshiroj te ju falenderoj per kete faqe interneti kaq interesante. Me ka lene mbresa shume. Jam shume e lumtur qe pata mundesine te behem anetare e grupit tuaj.
EvaDirect link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Ditëlindja e ProZ.com

Advanced search


WordFinder
The words you want Anywhere, Anytime

WordFinder is the market's fastest and easiest way of finding the right word, term, translation or synonym in one or more dictionaries. In our assortment you can choose among more than 120 dictionaries in 15 languages from leading publishers.

More info »
CafeTran Espresso
You've never met a CAT tool this clever!

Translate faster & easier, using a sophisticated CAT tool built by a translator / developer. Accept jobs from clients who use SDL Trados, MemoQ, Wordfast & major CAT tools. Download and start using CafeTran Espresso -- for free

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search