Njoftim lidhur me një incident sigurimi
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 23:14
Member
English to Macedonian
+ ...
Aug 7, 2009

Të nderuar kolegë,

Me këtë ju njoftojmë për incidentin që ka ndodhur e që ka të bëjë me vjedhjen e të dhënave personale të disa përdoruesve të ProZ.com-it. Nëse bëhet fjalë edhe për të dhënat tuaja, ju për këtë keni marrë një njoftim elektronik zyrtar nga personeli i ProZ.com-it.

Lidhur me profilin tuaj mund të bëni kërkesë për ndihmë këtu: http://www.proz.com/support

Njoftimin burimor si edhe përditësimin e tij mund ta lexoni dhe përcillni këtu: http://www.proz.com/about/security

Përshëndetje,
Sherefedin MUSTAFA


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Njoftim lidhur me një incident sigurimi

Advanced search


memoQ translator pro
Kilgray's memoQ is the world's fastest developing integrated localization & translation environment rendering you more productive and efficient.

With our advanced file filters, unlimited language and advanced file support, memoQ translator pro has been designed for translators and reviewers who work on their own, with other translators or in team-based translation projects.

More info »
SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search