Off topic: Shqiptarë me banim në Florida?
Thread poster: Monika Coulson

Monika Coulson  Identity Verified
Local time: 02:08
Member (2001)
English to Albanian
+ ...
Nov 16, 2009

Ju përshëndes të gjithëve.

Më ka kontaktuar këto ditë një shqiptare me banim në Angli, e cila po bën përgatitjet për të ardhur me banim në Florida. Ajo dëshiron të kontaktojë ndonjë shqiptar me banim në Florida, me qëllim që të lidhet me komunitetin shqiptar aty dhe për të pyetur rreth tregut të punës e banimit në Florida.

Nëse banoni në Florida ose njihni dikë aty, apo nëse keni dëshirë ta ndihmoni atë zonjë, ju lutem më kontaktoni mua dhe do t'ju jap adresën e emailit të saj.

Faleminderit dhe ditën e mirë,

Monika


 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Shqiptarë me banim në Florida?

Advanced search


SDL Trados Studio 2019 Freelance
The leading translation software used by over 250,000 translators.

SDL Trados Studio 2019 has evolved to bring translators a brand new experience. Designed with user experience at its core, Studio 2019 transforms how new users get up and running and helps experienced users make the most of the powerful features.

More info »
Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search