Off topic: Shëndet dhe lumturi!
Thread poster: Sherefedin MUSTAFA

Sherefedin MUSTAFA
Netherlands
Local time: 00:02
Member
English to Macedonian
+ ...
Jan 2, 2010

Të nderuar kolegë,

Ju uroj një vit plot shëndet, lumturi dhe mirëqënie në jetën private si edhe suksese në veprimtaritë tuaja profesionale.

Shfrytëzoj këtë rast që t'ju falenderoj për kolegialitetin dhe profesionalizmin tuaj në këtë hapësirë duke uruar që edhe gjatë këtij viti, si edhe deri tash, të jemi të gatshëm për t'i ndihmuar njëri-tjetrit dhe për ta rritur nivelin etik dhe profesional të punës tonë.

Sherefedini


Direct link Reply with quote
 


There is no moderator assigned specifically to this forum.
To report site rules violations or get help, please contact site staff »


Shëndet dhe lumturi!

Advanced search


BaccS – Business Accounting Software
Modern desktop project management for freelance translators

BaccS makes it easy for translators to manage their projects, schedule tasks, create invoices, and view highly customizable reports. User-friendly, ProZ.com integration, community-driven development – a few reasons BaccS is trusted by translators!

More info »
Anycount & Translation Office 3000
Translation Office 3000

Translation Office 3000 is an advanced accounting tool for freelance translators and small agencies. TO3000 easily and seamlessly integrates with the business life of professional freelance translators.

More info »Forums
  • All of ProZ.com
  • Term search
  • Jobs
  • Forums
  • Multiple search